SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Anunțul președintelui de la CSM București: "Vom merge tot pe varianta unui antrenor străin în sezonul viitor"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 mai 2018 15:43

Bogdan Vasiliu, președintele secției de handbal de la CSM București, a găsit explicația înfrângerii din semifinalele Ligii Campionilor și a vorbit despre viitorul antrenor al formației.

  • CSM București - Rostov Don, finala mică a Ligii Campionilor, e liveTEXT pe GSP.ro de la 16:15!

"Cred că am putea găsi explicații, dar ar fi de prisos. E greu să te prezinți la un asemenea examen după ce tot anul nu ai învățat. Am sperat foarte mult ca lucrurile să se rezolve sub comanda lui Helle Thomsen. Nu a fost așa. Era un moment foarte bun, Gyor nu era într-o formă de excepție. Ne-am bătut singuri. Nici acum nu-mi vine să cred cât de prost am jucat.

Lotul este definitivat. Singura necunoscută pentru sezonul viitor este postul de antrenor. Sunt negocieri în toi, de ceva timp. O să vedem unde vom ajunge. Vom merge tot pe varianta unui străin. Trebuie cineva care să țină vestiarul în frâu", a declarat Bogdan Vasiliu la TV Telekom Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
1635028856730231
Marco Boos  •  14 Mai 2018, 07:34

daca nu ți-ai dat seama că ești slab pregătită la returul din Franța care era aproape de eliminare că se joacă individual de cînd a venit Neagu ce președinte de club ești cînd nu vezi sau nu doresti

137729076992236
Conache Pavel  •  14 Mai 2018, 06:27

Atata timp cat nu investesti banii tai, poti face orice experiment.

ceaiuri
ceaiuri  •  13 Mai 2018, 22:46

de ce ar tb sa tina vestiarul?sa inteleg ca deja sunt patiti

Vezi toate comentariile (7)
Comentează