SPORTURI  »  HANDBAL  »  DIVIZIA A

Arbitrii au lovit şi în handbal! Nu s-au mai prezentat la meci, iar observatorul FRH a trebuit să ia o decizie radicală

Articol de - Publicat duminica, 09 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 09 noiembrie 2014 20:19

În liga secundă de handbal masculin s-a petrecut o situaţie mai puţin întîlnită. Arbitrii meciului Ştiinţa II Municipal Bacău-CSU Galaţi nu s-au mai prezentat la meci, fiind înlocuiţi cu localnici.

În divizia A de handbal masculin, arbitrii au uitat să se mai prezinte la meci. Aşa s-a întîmplat ieri la meciul dintre Ştiinţa II Municipal Bacău şi CSU Galaţi. Brigada delegată, D.Sîrbu (Moldova)-V.Suponicov (Iaşi), a absentat de la partidă, fără nici un motiv.

Observatorul FRH, Bogdan Anton Prisecariu, a fost nevoit să înlocuiască arbitrii cu alţii localnici, aşa cum prevede regulamentul. Astfel, meciul a început cu aproape un sfert de oră întîrziere şi a fost condus de brigada locală Cojocaru-Ochiană, care au avut parte de un joc echilibrat şi decis pe final, CSU Galaţi câştigând cu scorul de 34-29.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
magura
magura  •  10 Noiembrie 2014, 07:14

au avut parte de un joc echilibrat şi decis pe final, CSU Galaţi câştigând cu scorul de 34-29.

goghe
goghe  •  09 Noiembrie 2014, 22:29

5 goluri diferenta reprezinta un meci echilibrat ?! ............ da-o incolo .....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează