SPORTURI  »  HANDBAL  »  BRĂILA

Aurelian Roșca, debut cu victorie la Brăila » Ultima secundă cu noroc în fața locului 3 de anul trecut

Articol de - Publicat marti, 06 noiembrie 2018 14:40

Aurelian Roșca, fostul tehnician al Oltchimului și al lui CSM București, a preluat Brăila după 7 etape, deși dunărencele aveau un singur punct în clasament. A reușit însă luni seara să învingă Măgura Cisnădie, ocupanta locului 3 în sezonul trecut! 

Ardelencele au condus cu 23-21 cu trei minute înainte de final, dar au încasat trei goluri consecutiv, fără să reușească să mai înscrie. Cristina Gheorghe, românca naturalizată de italieni pentru a juca în naționala lor, a marcat golul victoriei cu 15 secunde înainte de final!

Cea mai bună jucătoare de pe teren a fost însă extrema Alina Czeczi Vâtu care a reușit să marcheze nu mai puțin de 14 goluri, 5 dintre ele din aruncări de la 7 metri.

Dunărea Brăila e acum pe locul 12, cu 4 puncte, devansând-o doar pe ultima clasată, U Cluj Napoca, echipă care nu a adunat niciun punct. Măgura Cisnădie rămâne pe locul 3, după SCM Rm. Vâlcea și CSM București.

Pentru Măgura a fost ultimul meci înainte de partidele cu Zvezda Zvenigorod, din turul 3 al Cupei EHF.

Tot în cadrul etapei a 9-a, miercuri, vor avea loc alte două partide: CSM București-CSM Slatina (17:30, direct TVR HD) și SCM Craiova-Corona Brașov (ora 18:00). Joi se vor juca alte două întâlniri, HC Zalău-Gloria Bistrița (17:30, TVR1), și Minaur Baia Mare-Gloria Buzău (18:00).

Ultimul meci al etapei, CSM Galați-Universitatea Cluj e programat sâmbătă. 

Citește și: S-au tras la sorți ”optimile” Cupei României la Handbal masculin! Ghinion pentru Steaua și CSM București

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează