SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM RM. VÂLCEA - LADA TOGLIATTI

"Avem valoare şi putem"

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 februarie 2008 00:00

În această seară, începând cu ora 20.00, Oltchim Râmnicu Vâlcea întâlneşte echipa rusească Lada Togliatti. Partida va fi transmisă în directe pe sport.ro.

Antrenorul Gheorghe Tadici a declarat, optimist, că "o să câştigăm cu o diferenţă de peste 4-6 goluri".

De asemenea, Tadici a mai spus "Noi sîntem la al 11 joc de Liga Campionilor şi sper să avem 10 victorii şi un egal. Dacă jucătoarele se vor concentra şi vor reuşi să anihileze adversarul vom reuşi să facem o figură bună. Jucăm cu echipa finalistă a Ligii Campionilor de anul trecut. Lada este o echipă cu jucătoare extraordinare. Rusoaicele au "Şcoala Estică" din care au dobândit multă pregătire fizică, beneficiază de un centru de pregătire cu peste 800 de jucătoare în pregătire care acumulează, apoi sînt lansate spre performanţă. De aceea scoate jucătoare de valoare pe bandă rulantă. Sînt jucătoare puternice,pe care trebuie să le învingem pe viteză şi pe un angajament deosebit în apărare. Prefer ca jucătoarele Oltchimului să fie eliminate decât să încasăm goluri. Noi punem mare accent pe apărare şi este normal să apară eliminări", a spus Tadici la Sportro

"Este un meci greu dar fetele sînt montate şi hotărâte să câştige. Rusoaicele sînt rele în teren, dar şi noi sîntem. Armele noastre în acest meci sînt apărarea şi contraatacul. gheorghe Tadici este un antrenor mai sever, dar avem rezultate. Sper să joc în semifinale împreună cu echipa", a spus Valentina Elisei care nu poate fi alături de colegele sale în această seară pe teren.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
 •  16 Februarie 2008, 00:08

Ca de obicei, nu stiu de ce ma asteptam, cea mai importanta stire pe site e revenirea lu radoi, nemaipomenit.. in schimb victoria fetelor la handbal intr-un meci de liga campionilor trebuie sa se multumeasca doar cu un simplu articol. Se face discriminare intre sporturi! A ajuns si gsp, un ziar mediocru. Dedicati mai mult spatiu si timp, pe site si in ziar, si celorlalte sporturi. Sa aveti o seara placuta.

 •  15 Februarie 2008, 21:49

Ce bine ca nesimtitii care le faceau pe fete si pe Tadici nulitati saptamana trecuta si dupa CM nu mai intra sa posteze azi... E placut sa "inoti" in ape curatate de gunoi. (Absenta lor e insa de inteles: au distrus tastatura uitandu-se la meci si vazand rezultatul. Fetele cu siguranta le vor mai da motive s-o inlocuiasca saptamanal).

 •  15 Februarie 2008, 21:41

cele mai calde si mai sincere felicitari fetelor noastre! nu numai ca am castigat, dar am facut-o si in stil de mare campioana: la scor si facand spectacol..ati vazut aerienele valentinei bese, wow !!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează