SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

BREAKING NEWS // Ghinion pentru CSM București la tragerea la sorți pentru grupele Ligii Campionilor » "Tigroaicele" înfruntă campioana Norvegiei și vicecampioana Ungariei

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 29 iunie 2018 14:14

Campioana României CSM București nu a avut deloc noroc la tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor. A dat peste campioana Norvegiei și vicecampioana Ungariei. 

Aflată în grupa capilor de serie la tragerea la sorți care a avut loc vineri, la Viena, CSM București nu a avut parte de o grupă ușoară. Ba din contră! Va întâlni în prima fază a competiției două echipe extrem de puternice.

Eduarda Amorim, interul stânga de la Gyor, și Thierry Omeyer, legendarul portar al celor de la PSG, au extras bilele din urne.

FTC Budapesta, echipă care a pierdut la golaveraj, pentru un singur gol (!) titlul național, în fața Gyorului vine la București. FTC Budapesta nu a reușit să se califice niciodată în Final Four-ul de la Budapesta, dar rămâne o formație extrem de imprevizibilă.

A doua echipă de luat în seamă pentre "tigroaice" este Vipers Kristiansand, campioana Norvegiei, formația pe care SCM Craiova a învins-o sezonul trecut în finala Cupei EHF. "Viperele" au câteva jucătoare cu nume în echipă, campioane olimpice, mondiale și europene cu naționala Norvegiei.

Al treilea adversar pentru CSM se va afla după disputarea turneelor de calificare, în grupa "tigraoicelor" urmând să vină una dintre echipele Bietigheim (Germania), Bera Bera (Spania), Perla Lublin (Polonia) și Jomi Salerno (Italia). Cele mai mari șanse sunt pentru campioana Poloniei și deținătoarea Challenge Cup.
În Main Round, grupa D, din care face parte CSM, se va împerechea cu grupa C, din care face parte și Gyor.

Primele meciuri în Ligă sunt programate pe 5/7 octombrie. Final Four-ul se va disputa tot la Budapesta, pe 11/12 mai 2019.

Craiova cu Gyor

Dacă va trece de grupa de calificare, acolo unde va înfrunta pe 7 septembrie pe ZORK Jagodina (Serbia), iar pe 8, dacă va învinge, pe Podravka Koprivnica (Croația) sau Muratpasa BSK (Turcia), SCM Craiova va juca în grupa C alături de campioana Europei, Gyor, de campioana Germaniei, Thuringer HC, și de Krim Ljubljana, campioana Sloveniei.

GRUPA A

Buducnost Podgorica
Metz Handball
Odense HC
Larvik HK

Grupa B

Rostov Don
FC Copenhaga
IK Savehof
Brest

Grupa C

Gyor Audi ETO
Thuringer HC
Krim Ljubljana
Echipă din calificări

Grupa D

CSM București
Vipers Kristiansand
FTC Budapesta
Echipă din calificări
* primele trei echipe din fiecare grupă se califică mai departe, cu punctajul obținut

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
f111
f111  •  29 Iunie 2018, 21:05

De unde pana unde amaratele astea de pisicute sunt tigroaice ? Alta echipa finantata din bani publici ,au cele mai mari salarii din lume si zero rezultate ! Si cine pm a scos porecla asta imbecila 100% ? Ziaristi de 2 bani !

158334234980480
Nelu Ghencea  •  29 Iunie 2018, 16:40

"Tigroaicele " Noastre Nu Le Este Frica De Nimeni . Si Eu Sunt "Tigru " Succes . Manca-ti Tot .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează