SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Brest Bretagne - SCM Rm. Vâlcea 37 - 24 // Cronică de Marian Ursescu: Numărate în picioare

Articol de - Publicat sambata, 12 octombrie 2019 19:02

SCM Rm. Vâlcea a pierdut, scor 24-37, meciul cu Brest Bretagne, din a doua etapă a grupelor Ligii Campionilor. 

Seară de coșmar pentru campioana României în etapa a doua a Ligii Campionilor. SCM Rm. Vâlcea a pierdut la 13 goluri diferență disputa de la Brest, un meci pe care trebuie să-l uite cât mai repede.

Echipa lui Florentin Pera a început disputa foarte prost și gazdele au simțit parcă miros de „sânge". Au punctat de câte ori au avut ocazia în fața unor jucătoare îngenuncheate. 

Greșelile au abundat în jocul vâlcencelor, Fraga Fernandez, Samara da Silva, Irina Glibko sau Kristina Liscevici prinzând o zi groaznică. Altădată principalul atu al echipei, apărarea a fost de nerecunoscut. 

Cele 7 pase la intercepție au fost transformate în tot atâtea goluri pe contraatac. Daneza Sandra Toft le-a hipnotizat parcă pe românce, care nu au mai găsit calea spre gol. Degeaba a cerut de două ori time-out Pera, echipa sa nu și-a revenit. Dacă ar fi fost în box, cu siguranță tehnicianul ar fi aruncat prosopul.

Fără atitudine, dinainte învinse 

Răutatea și ambiția din jocul vâlcencelor nu au existat în Franța. Împăcate cu gândul înfrângerii, vâlcencele au încetat parcă să mai lupte. Cu câteva excepții. Daneza Ann Grete Norgaard, portarul Iulia Dumanska și pivotul Asma Elghaoui au fost singurele care au fost cât de cât în meci. 

În partea a doua, Brest a schimbat liniile, iar Vâlcea a contat mai mult. E drept că și campioana României a trimis pe teren toate jucătoarele, dar franțuzoaicele nu au avut milă. Partea a doua s-a terminat 15-15, o palidă consolare într-o seară neagră pentru Vâlcea, care va juca etapa viitoare tot în deplasare, la Podgorica, cu Buducnost, 19 octombrie, în timp ce Brest, liderul seriei, va juca în Germania, cu Bietigheim. Până atunci, duminică se joacă Bietigheim-Buducnost, de la ora 18:00. 

Brest 37
Pop-Lazici 7, Niakate 6, Gros 4, Mangue 4, Toublanc 3, Kobylinska 3, Lassource 3, Foppa 3, Coatanea 2, Mauny 1, Le Hir 1
Antrenor: Laurent Bezeau 

SCM Rm. Vâlcea 24
Norgaard 9, Elghaoui 4, Da Silva 2, Glibko 2, Fraga 2, Badea 2, Gonzalez 2, M. Lopez 1
Antrenor: Florentin Pera 

Brest Bretagne - SCM Rm. Vâlcea 37-24

CLASAMENT ACTUALIZAT GRUPA C

Brest Bretagne - SCM Rm. Vâlcea 37 - 24 // Cronică de Marian Ursescu: Numărate în picioare


VEZI ȘI:

CSM BUCUREȘTI - ROSTOV 23-23 // Adrian Vasile: „Mă nemulțumește că am luat goluri mult prea ușor + Ambros Martin dezvăluie dialogul purtat cu Cristina Neagu

Cehovski Medvedi - Dinamo 20-30 // Cronică de Marian Ursescu » A fost ca la circ! „Urșii” au fost dresați de bucureșteni 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
xac13
xac13  •  13 Octombrie 2019, 10:22

Rusine , rusine , rusine ........federatiei de handbal !!! Propunem imediat delegarea arbitrilor romani la celelate jocuri din Liga Campionilor !!! Trebuiea sa ajungem cel putin in Final Four . Dl. dedu , va rugam sa contactati celelalte echipe , imediat pe Buducnost , sa joace la nivel de amical ( cum se intampla in campionat ???) sa nu mai trecem prin aceste momente jenante . Puneti-va si in ipostaza dl Mera ( pt. ca a fost batut mar !!!) cat sa mai suporte si omu'. Hai in Final Four ( cu mercenare ... astea sunt nationale !!!)

388636538655208
Dan Mihai Moroianu  •  13 Octombrie 2019, 10:04

SCM Valcea echipa sponsorizata de un primar pușcărias din bugetul unui oraș fără a-i întreba și pe cetățenii acelui oraș! Să treacă la profesioniste daca vor performanta!

138672209828437
Gelu Oanca  •  13 Octombrie 2019, 08:07

Asa arata scorul cand nu te ajuta arbitri, Pera este invatat sa joace 9 la 7 pe teren sa castige, acum au vazut ce inseamna sa nu ai arbitrii cu tine.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează