SPORTURI  »  HANDBAL  »  CANDIDATURĂ

Candidatură-surpriză la președinția Federației Române de Handbal » O vicecampioană mondială a făcut astăzi anunțul

Articol de - Publicat marti, 09 ianuarie 2018 17:15

Fosta mare jucătoare Narcisa Lecușanu și-a anunțat intențiile de a candida pentru postul de președinte al Federației Române de Handbal.

Vicecampioană mondială ca jucătoare, Narcisa Lecușanu a fost apoi pentru o scurtă perioadă de timp vicepreședinte al Federației Române de Handbal. Și-a depus demisia, nefiind de acord cu modul de a conduce al președintelui Alexandru Dedu.

Timp de un an a fost secretar de stat, iar recent a fost aleasă membru în Comitetul Executiv al Federației Internaționale de Handbal (IHF).

Astăzi, pe contul său de facebook, Narcisa Lecușanu a anunțat că, dacă va fi propusă de vreun club pentru funcția de președinte, ea va accepta:

"Doresc pe această cale să vă anunț, dragi prieteni și susținători ai handbalului românesc, că dacă voi fi propusă candidez pentru funcția de președinte al FRH. Consider că îmbinarea între experiența echipei și a susținătorilor cu reușitele mele pe plan handbalistic (atât ca jucătoare, cât și în stafful administrativ intern și internațional) va aduce un aport consistent în îmbunătățirea și dezvoltarea performanșelor la toate nivelele în handbalul românesc".

Alegerile la FR Handbal sunt programate pe 14 februarie. Narcisa Lecușanu îl va avea drept contracandidat, după toate probabilitățile, pe Alexandru Dedu, actualul președinte al FR Handbal. Nici unul nu și-a anunțat însă oficial candidatura la postul de șef al FRH.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close