SPORTURI  »  HANDBAL  »  DERAPAJ

FOTO Cătălin Striblea sancționează un derapaj din timpul derby-ului Vâlcea - CSM București: „O rușine teribilă pentru club, oraș și bărbații din tribună!”

Cristina Vărzaru, în centrul imaginii, la meciul Vâlcea - CSM București / FOTO: Imago
Cristina Vărzaru, în centrul imaginii, la meciul Vâlcea - CSM București / FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2022 10:51 / Actualizat joi, 29 septembrie 2022 11:40

Cătălin Striblea, jurnalist Europa FM și editorialist GSP, a sancționat, într-o postare pe Facebook, un mesaj reprobabil al galeriei celor de la SCM Rm. Vâlcea la adresa Cristinei Vărzaru, team-managerul rivalei CSM București. 

În urmă cu o săptămână, în ultima etapă din „Liga Florilor”, CSM București a câștigat clar meciul de la Râmnicu Vâlcea, scor 34-30. Galeria gazdelor a afișat în sală un mesaj jignitor împotriva Cristinei Vărzaru, team-managerul „tigroaicelor”.

Cătălin Striblea, revoltat de mesajul galeriei din Râmnicu Vâlcea: „O rușine!”

„Aceasta este o imagine din Sala Sporturilor de la Râmnicu Vâlcea. Afișul îi este adresat uneia dintre cele mai mari sportive ale României, Cristina Vărzaru. Pentru cine nu știe, ce scrie acolo este un mesaj suburban, vulgar. 

E o replică dintr-un film al lui Matei Dima, BRomania, și apare într-un clip viral pe net. Cristina Vărzaru este cel puțin o legendă pentru clubul din Vâlcea și naționala României. La Vâlcea are trei campionate, două cupe și o sumedenie de bătălii internaționale. 

Întâmplarea face că acum lucrează la CSM și că finalul campionatului trecut a fost cu scrâșnete și acuzații între cele două echipe. Dar de acolo și până la această mizerie e cale lungă. O rușine teribilă pentru club, oraș și bărbații din tribună”, a punctat Cătălin Striblea pe Facebook. 

Cătălin Striblea sancționează un derapaj din timpul derby-ului Vâlcea - CSM București: „O rușine teribilă pentru club, oraș și bărbații din tribună!”
FOTO: Facebook @Cătălin Striblea

Expresia „Kind reminder” a căpătat o conotație jignitoare odată cu apariția pe Youtube a unui pasaj din filmul românesc „Teambuilding”. Într-una dintre scene, eliminată parțial din film ulterior, actorul Matei Dima, cunoscut drept „BRomania”, ironizează ideea „politically correctness” și înlocuiește cuvântul „m**e” cu „Kind reminder”. Expresia s-a viralizat pe rețelele de socializare, iar unii au preluat-o și în tribune.

Cei din galeria lui SCM Rm. Vâlcea susțin că mesajul jignitor a fost afișat drept răzbunare pentru un gest făcut de Cristina Vărzaru în urmă cu 12 ani, într-un meci pe care echipa națională îl juca la Vâlcea. Extrema le-a arătat atunci degetul mijlociu fanilor. Vărzaru a evoluat pe Oltchim între 1999 și 2002. 

VIDEO A renunțat la handbal pentru fotbal: „Le-am făcut în paralel până la 18 ani”

Citește și alte știri din sportul românesc: 

FOTOREPORTAJ GSP Oamenii din spatele medaliilor » Și ei au contribuit la cele 4 titluri mondiale: eroii din culise, care nu se văd pe transmisiunile live

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
adriann_
adriann_  •  30 Septembrie 2022, 12:41
Postat de AdrianUCV1948 pe 29 Septembrie 2022, 19:40

Stii unde-i "rusinea teribila", faptul ca un grup de oameni au ajuns sa denigreze o legenda a Romaniei, fie ca acel "kind reminder" face sau nu referire la faza din film, nu e normal nici fata de Enachescu, dar pentru Varzaru orice cuvant sau actiune e foarte penibila pentru baietii din galerie si aduce o mare rusine orasului si echipei de handbal, dupa ce fata aia a scris pagini din istoria echipei tale pe care cica "o sustin", a ajuns sa aiba cu nationala Romaniei cele mai mari performante si a ajuns sa tina tricolorul pe umeri in finale castigate de CL cu Viborg, de Liga castigata cu CSM Bucuresti nu mai spun ca la mintea lor e o contraperformanta...fata asta a adus atata onoare Romaniei si e absolut penibil ce au facut baietii aia.

Problema stii care e? Ca tot felul de politruci au explicat natiei vreme de aproape un an, fara nici o rusine, ca a merge sa scandezi IN CLAR, nu cu aluzii, respectiva injuratura nu este o golanie ci un act civic. Vezi-Doamne "Jos cutare" nu ajungea, in timp ce respectiva golanie ii facea pe toti corporatristii sa se simta implicati si aproape periculosi. Aia care atunci n-au zis nimic nu prea mai au dreptul moral sa se indigneze acum...

MihaiCluj
MihaiCluj  •  30 Septembrie 2022, 08:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  29 Septembrie 2022, 19:42
Postat de geambash pe 29 Septembrie 2022, 12:34

Omul nu pare deranjat de scandalul monstru a lui Sapunaru, insa incearca sa creeze altul din nimic. Ma intreb cati au vazut filmul cu pricina ... GSP este o gasca MARE de ipocriti...

Despre scandalul provocat de echipa familiei vorbesti?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează