SPORTURI  »  HANDBAL  »  TELEVIZĂRI

Ce televiziune transmite primele meciuri ale naționalei masculine de handbal din preliminariile EURO 2020 » Obiectivul categoric al noului selecționer

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 octombrie 2018 17:17

Naționala masculină a României pornește azi la drum în campania pentru Euro 2020. Repartizați în grupa a 6-a de calificare alături de Franța, campioana lumii, de Portugalia și Lituania, "tricolorii" speră să prindă locul 2 pentru a ajunge direct la turneul final din 2020.

TVR 1 transmite în direct primele meciuri ale naţionalei masculine de handbal a României din preliminariile Campionatului European.

Românii vor juca azi, de la 22.00, în deplasare, cu Portugalia, şi duminică, 28 octombrie, de la ora 18.00, la Cluj, împotriva campioanei mondiale en-titre, Franţa.

Partida din această seară cu Portugalia va consemna debutul spaniolului Manuel Montoya Fernandez pe banca tehnică a selecționatei masculine. Acesta speră să obțină victoria împotriva lusitanilor pentru ca naționala să aibă un moral bun înaintea confruntării cu Franța, cea mai puternică echipă a lumii.

Vezi și: Mergem și noi la EURO? Cum se poate califica România la primul turneu continental după 24 de ani

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
127939151042796
Marcello Kazan  •  25 Octombrie 2018, 02:39

Ma uit la fotografie si trebuie sa remac faptul ca TOTI jucatorii arata de parca ar suferi de DEPRESIE... E si normal, considerind scorurile la care iau bataie de la echipe care in urma cu 20 - 25 de ani nici NU figurau pe harta handbalului mondial... precum aceasta portugalie...

novamaxima
novamaxima  •  24 Octombrie 2018, 18:04

asta cu televiziunea TV n-am mai vazut-o la careva....uriasilor!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează