SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA

Cei mai importanţi oameni din handbal prefațează partida Danemarca - România

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 decembrie 2015 20:17

Radu Voina, Ștefan Birtalan și Cristian Gațu au prefaţat sferturile Campionatului Mondial de handbal în care echipa României o va întîlni pe Danemarca, astăzi, de la 21:45, în direct pe Dolce.

"Echipa României va decide rezultatul final, trebuie să ne concentrăm la fel de bine ca în meciul cu Brazilia. Poate să fie un rezultat foarte bun sau unul catastrofal. Dacă vom juca cu dorinţă pe întreaga durată a partidei, atunci ne putem impune. Dar greșelile se pot întoarce împotriva noastră", a spus Cristian Gațu.

"Dacă jucăm la fel ca în meciul cu Brazilia, avem sanse mari să cîştigăm pentru că presiunea va fi pe Danemarca. Este o obligaţie ca tara gazdă să meargă mai departe. Dar fiecare jucătoare trebuie să fie la potenţial maxim. Atunci vom avea o şansă ", a spus Stefan Birtalan.

"Sala va pune presiune, dar este civilizată. Sînt mai degrabă spectatori de teatru. Fanii noştri se vor auzi mai bine în unele momente. Întrebarea este dacă putem să legăm două meciuri de calitate. Dacă vom face lucrul asta, putem să ne gîndim la mai mult", a spus Radu Voina.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
936901769693416
Predan Mihai  •  16 Decembrie 2015, 22:30

vom invinge !!!!!!! din pacate comentariile erau mai stufoase daca reghe cumpara un jucator da la Clinceni ! hai Romania !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează