SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAZUL COZMA

Cinci suspecţi în cazul uciderii lui Marian Cozma au fost eliberaţi

Articol de GSP - Publicat luni, 22 martie 2010 00:00

Cinci persoane suspectate de huliganism în legătură că uciderea fostului handbalist Marian Cozma au fost eliberate, a anunţat, duminică, purtătorul de cuvânt al poliţiei din Veszprem, Marianna Franko, informează MTI.

Un tribunal local a decis eliberarea din detenţie a unor suspencţi, Marianna Franko afirmând că este vorba, deocamdată de cinci persoane, numărul exact urmând să fie anunţat luni.
Conform unor informaţii anterioare oferite de poliţie, în total au existat 27 de suspecţi, 15 fiind reţinuţi, iar unul aflat în arest la domiciliu.

Marian Cozma a fost înjunghiat mortal, în data de 8 februarie 2009, la restaurantul Patriota Lokal, din oraşul Veszprem, în altercaţie fiind implicaţi alţi doi coechipieri, Zarko Sesum şi Ivan Pesic, grav răniţi şi ei. Handbalistul român în vârstă de 26 de ani a fost înjunghiat în inimă, fiind singurul dintre cei trei care şi-a pierdut viaţa.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  22 Martie 2010, 14:09

Se pare ca dupa atata tevatura ce a fost cu acest caz, nimeni nu se mai intereseaza de nenorocirea din Hungaria cu Marian..La inceput erau mii de comentarii iar acum lumea se uita numai la Otv (zero Tv) sa vada pe pitici porno,magde ciumag si toate taraturile din societatea romaneasca,dar acest caz se pare ca nu mai are valoare.Rusine natiunii romanesti.Sunt roman, dar ma bucur ca nu mai traiesc in Romania, datorita acestor mizerii ce se afla in Romania.D-zeu sa il odineasca in pace pe Marian!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează