SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA-POLONIA 24-19

Corespondenţă din Debrecen » Aurelia Brădeanu nu a avut emoţii pentru victorie: "Important e că am arătat că sîntem o echipă!"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 17 decembrie 2014 21:56

Căpitanul României, Aurelia Brădeanu, a spus după victoria de ieri, că în teren nu a avut deloc emoţii pentru victorie.

"Chiar şi în momentele în care Polonia a trecut, pentru puţin timp la conducere, nu am avut teamă. Am simţit că sîntem peste ele", a spus Mika. Veterana "naţionalei" îşi dorea enorm să prindă semifinalele, dar e mulţumită de prestaţia fetelor.

"Vreau să le felicit pe toate pentru că au luptat, s-au dăruit. Au fost acele meciuri în care noi am greşit şi am pierdut puncte importante pe final, dar mai important, zic eu, e că am arătat că ne putem ridica. Nu e greu să intri să joci după ce ai pierdut un meci cu Ungaria, aşa cum l-ai pierdut. Noi am arătat că sîntem echipă! Şi cred că putem să ridicăm capul din pămînt în ochii suporterilor noştri", a subliniat Brădeanu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează