SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // EXCLUSIV VIDEO A început „războiul” declarațiilor cu Rusia: „E momentul revanşei faţă de Ambros Martin”

Articol de , - Publicat sambata, 07 decembrie 2019 13:49

România s-a calificat în Main Round la Campionatul Mondial din Japonia, iar primul meci din această fază va fi cel împotriva Rusiei, una dintre favoritele la câştigarea trofeului. 

  • România - Rusia (mâine, ora 08:00), România - Suedia (marți, ora 13:30) și România - Japonia (miercuri, ora 11:00) sunt cele 3 partide pe care le avem de disputat în Main Round
  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii

Va fi o confruntare dominată şi de reîntâlnirea jucătoarelor noastre cu Ambros Martin, cel care a fost selecţionerul României până în vară şi care a dorit brusc încetarea colaborării pentru a putea semna imediat cu naţionala de la Moscova. 

Cum despărţirea a lăsa echipa noastră descoperită, Alexandru Dedu, preşedintele FRH, vede în meciul de duminică prilejul perfect de revanşă la adresa tehnicianului spaniol, care l-a înlocuit pe banca Rusiei pe celebru Trefilov.

- Urmează meciul cu Rusia, cum anticipaţi că va arăta?
- E clar că noi plecăm ca out-sideri! Rusia e campioană olimpică şi a venit aici cu toate gloanţele din dotare. Ce ştiu eu şi de ceea ce sunt sigur e că fetela se vor bate aşa cum au făcut şi în meciul cu Ungaria.

- Rusia îl are pe Ambros Martin. Vedeţi acest meci ca pe o revanşă la adresa lui?
- Mi-ar plăcea să fie o revanşă, da, chiar dacă, totuşi, până la un anumit punct, despărţirea a fost corectă.
 

- În ce relaţii aţi rămas cu Ambros?
- Amicale!
 

- Aveţi ceva să-i reproşaţi?
- Poate că la un moment dat voi face şi acest lucru!
 

- Dacă faceţi o comparaţie între Ryde şi Ambros, care ar fi concluziile dumneavoastră?
- Doi antrenori care au făcut multe pentru echipa noastră naţională, atât sportiv, cât mai ales managerial, mod de abordare, au adus multe lucruri noi. Ambros e mai mult tactician şi e foarte profund pe partea aceasta, Ryde e un excepţional psiholog, înţelege exact situaţiile şi extrage din fiecare jucătoare ce e mai bun. 

VEZI ȘI: 

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // EXCLUSIV VIDEO Alexandru Dedu iese la atac după calificare: "Unii sunt români doar declarativ! Mergem spre canibalizare"

CORESPONDENȚĂ GSP DIN JAPONIA // VIDEO Interviu cu Mădălina Zamfirescu: „E o diferenţă de 30 de minute de la ruşinea ţării la mândria ţării, nu?"

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (13)
999817786749652
Marius Popiuc  •  04 Aprilie 2020, 01:59

Pai ce faci ma nene??Fara antrenori straini !!ce facem cu ai nostri ? sau regula se aplica doar la jucatori lui dinamo?tara lui nea papu

idi53
idi53  •  08 Decembrie 2019, 00:57

Romania numai datorita unui noroc chior si datorita arbitrelor care au dat un 7 m INEXZISTENT au ajuns in grupele principale ,dar stati linistiti vor termina pe 12 ! In campionatul national joaca doar jucatoare straine ,romancele aproape deloc ,si atunci vreti sa avem Nationala puternica?Si antrenorii romani sunt inlocuiti cu antrenori straini de valoare mediocra !La fel e situatia si in campionatul masculin unde Dinamo domina dar are majoritate jucatori straini !Realizeaza performanta la nivel de club ,dar la nivelul Nationalelor suntem ...VARZA!Noi care i-am invatat pe altii handbalul avem nevoie sa ne invete altii!Rau am ajuns!

lucibenid
lucibenid  •  07 Decembrie 2019, 23:41
Postat de Daniel Irimescu pe 07 Decembrie 2019, 16:16

Imi cere inima s o mai spun odata . Asta I tara mea si e minunata....Bucuresti. Trupa rock. Voltaj...he he he. Acum puteti sa pierdeti nu mai conteaza. Nici ungaria nu avea nici o Sansa contra rusiei.. he be he

Deci tara ta este Bucuresti? Vai de capul tau!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează