SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - BREST

VIDEO Crina Pintea, conflict în timpul meciului cu Brest: „O impertinentă! Dacă îmi pun mintea cu ea, nu știu ce s-ar întâmpla”

CSM București a remizat cu Brest, scor 30-30, în penultima rundă a grupei A din Liga Campionilor la handbal. Crina Pintea (33 de ani) a avut un conflict cu Itana Grbic (26 de ani), „centrul” franțuzoaicelor. +8   FOTO
CSM București a remizat cu Brest, scor 30-30, în penultima rundă a grupei A din Liga Campionilor la handbal. Crina Pintea (33 de ani) a avut un conflict cu Itana Grbic (26 de ani), „centrul” franțuzoaicelor.

Articol de , - Publicat duminica, 05 februarie 2023 19:57 / Actualizat duminica, 05 februarie 2023 20:12

CSM București a remizat cu Brest, scor 30-30, în penultima rundă a grupei A din Liga Campionilor la handbal. Crina Pintea (33 de ani) a avut un conflict cu Itana Grbic (26), „centrul” franțuzoaicelor. 

Minutele finale ale disputei din sala Polivalentă au reaprins un conflict mai vechi între Crina Pintea și Itana Grbic. Cele două au fost colege la CSM București în sezonul 2019/2020, iar pivotul „tricolor” cu o statură impunătoare, 1,92 metri înălțime, spune că atitudinea muntenegrencei a fost întotdeauna nepotrivită.

VIDEO. Crina Pintea, conflict cu Itana Grbic: „Mă înjură și face tot felul de lucruri”

„Ideea e că este foarte impertinentă. De fiecare dată când jucăm una împotriva celeilalte mă înjură și face tot felul de lucruri. Dacă mi-aș pune mintea cu ea, nu știu ce s-ar întâmpla. 

Pur și simplu îmi văd de treaba mea, de joc, eu doar am privit-o. Nu pot să mă cobor la nivelul ei. De fiecare dată, pe unde am fost, începând de la calificările la Jocurile Olimpice, mereu a încercat să mă provoace și nu înțeleg de unde vine chestia asta.

Simt că are o lipsă totală de respect, mai ales că am fost și colege și jucăm același sport. Nu știu ce e, mă provoacă, dar nu s-a întâmplat nimic. Eu încerc să mă controlez”, a spus Crina Pintea, după remiza cu Brest.

Crina Pintea, conflict în timpul meciului cu Brest: „O impertinentă! Dacă îmi pun mintea cu ea, nu știu ce s-ar întâmpla”
Grbic, cu fața, într-un meci cu România din 2021

Calculele la locul 1 în grupa A din Liga Campionilor

CSM București conduce grupa A. Cu o rundă rămasă de disputat, „tigroaicele” au un punct avans față de Kristiansand, deținătoarea trofeului Ligii Campionilor. 

În ultima rundă, CSM București are nevoie o victorie în deplasarea cu Krim, penultima clasată, pentru a fi sigură de prima poziție. În tur, Neagu și compania le-au învins pe slovene cu 30-28. Kristiansand are un meci mai complicat, pe terenul lui Brest.

Crina Pintea, conflict în timpul meciului cu Brest: „O impertinentă! Dacă îmi pun mintea cu ea, nu știu ce s-ar întâmpla”
FOTO: Flashscore

Citește și alte știri din handbal: 

Cristina Neagu, după ce a egalat în ultima fază la CSM București - Brest: „Am marcat goluri mai importante”
CSM BUCUREȘTI - BREST
Cristina Neagu, după ce a egalat în ultima fază la CSM București - Brest: „Am marcat goluri mai importante”
Meciul Metz - Rapid, din Liga Campionilor la handbal, transmis în Giulești » Atmosferă senzațională
Metz - Rapid
Meciul Metz - Rapid, din Liga Campionilor la handbal, transmis în Giulești » Atmosferă senzațională

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
adrian.7
adrian.7  •  06 Februarie 2023, 14:44

@ceaiuri ești praf...

ceaiuri
ceaiuri  •  05 Februarie 2023, 22:34

acum depinde si in ce limba(parca suna mai frumos in limbajul mioritic)totusi e bine sa te ridici mai repede de jos(se poate asimila ca tragi de timp sau nu mai poti si se poate asimila cu imaginea echipei)

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  05 Februarie 2023, 22:22

...pe cine intereseaza ?...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează