SPORTURI  »  HANDBAL  »  ACCIDENTARE

CRISTINA NEAGU ARE RUPTURĂ DE LIGAMENTE // Fanii și-au pierdut speranța » Schimbare drastică după accidentarea lui Neagu

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat joi, 13 decembrie 2018 15:36

Înainte de startul Campionatului European de Handbal, fanii aveau mare încredere în naționala României, fiind siguri că echipa va câștiga turneul.

La acea oră, într-un sondaj GSP.RO, 27.810 de cititori au răspuns întrebării "Unde se oprește România la Europeanul de handbal feminin din Franța?". Cei mai mulți dintre aceștia, 16.953, erau convinși că naționala lui Ambros Martin va câștiga competiția. România era văzut drept medaliată cu argint de către 4.938 de cititori, în timp ce 5.385 erau de părere că România va fi învinsă în semifinale.

modificare la 180 de grade după accidentarea lui Neagu

După ce Cristina Neagu a fost diagnosticată cu ruptură de ligament încrucișat anterior (Detalii AICI), situația s-a schimbat.

Azi, până la ora 15:30, 18.669 de cititori au răspuns întrebării "Ce va face România la EURO după accidentarea Cristinei Neagu?". Dintre aceștia, 8.417 consideră că România va terminat pe locul 4, înt timp ce 5.347 și-au păstrat optimismul și consideră că "tricolorele" vor câștiga turneul.

CITEȘTE ȘI:

Stupoare pe pagina de Facebook a EHF » Ce a apărut la câteva ore după diagnosticul Cristinei Neagu: românii au pornit revolta!

Mesajul transmis de liderul naționalei: "Rămân alături de fete până la final și visul meu continuă prin ele!"

Șoc pentru Neagu! Diagnosticul exact primit de Cristina: stă minimum 6 luni! Relatare LIVE, din Franța: declarații și imagini din această dimineață

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
argus
argus  •  13 Decembrie 2018, 16:30

Planeta i-a rupt "planetara" Cristinei Neagu Se zice, si asa si este (sau ar trebui sa fie!), sa nu judeci, sa nu iei masuri lucrurile "la cald". Nu am facut-o dupa meci si poate ca nic astazi n-as fi facut-o DACA nu as fi citit comentariile legate de acidentarea Cristinei TOATE vizand suferinta, iminenta operatie, durata refacerii si...STOP (cadru)! Pai accidentarea a fost provocata de Planeta altfel spus, aceasta poarta intreaga vina si nu "intamplarea...ca asa este in sport...joc atletic..." s.a.m.d.! NU! Planeta, daca televiziunile (macar cele dedicate sportului!) redau cu incetinitorul faza, se vede CLAR ca Planeta intai o tine de tricou pe Cristina iar in timp ce aceasta vrea sa se desprinda, Planeta ii face vant, amplificand astfel forta imopactului, gravitatea accidentarii! FIH? Nici macar nu a comentat arbitrajul care dupa cele intamplate, ar fi trebuit sa remarce ca Planeta (jucatoare la un club din Franta, coincidenta?) nu a fost sanctionata cu eliminarea! Morala, in astfel de situatii, ar trebui ca jucatoarea (jucatorul) ce provoaca astfel de accidentari, sa fie suspendat pe durata recuperarii jucatorului accidentat. Nu spun ca Planeta a si vrut sa o accidenteze pe Cristina, dar asta nu inseamna ca nu ar trebui sa fie sanctionata! Cum? Sa ne spuna FIH! "Repejor"....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează