SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Replică acidă pentru Cristina Neagu: „Dă antrenori afară, se enervează când nu se dau adversarii la o parte. Nu, nu e Gigi Becali”

Cristina Neagu / Sursă foto: GS
Cristina Neagu / Sursă foto: GS

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2022 11:57 / Actualizat vineri, 27 mai 2022 14:10

Jurnalistul Victor Ciutacu (52 de ani) a lansat un atac dur la adresa Cristinei Neagu, interul celor de la CSM București, după scandalul uriaș declanșat ieri în handbalul românesc

  • CONTEXT: Cristina Neagu, 33 de ani, a lansat acuzații grave la finalul victoriei obținute de CSM București la Zalău, scor 26-24, rezultat care menține lupta pentru titlu din Liga Florilor deschisă.

Ciutacu o ironizează pe Cristina Neagu și face o paralelă între handbalista „tigroaicelor” de la CSM București și Gigi Becali, patronul celor de la FCSB.

„Face echipa, dă antrenori afară, se enervează când nu se dau adversarii la o parte să câștige fără luptă. Nu, nu e Gigi Becali, e Cristina Neagu

Care, însă, o face pe bani publici, nu din vânzări anterioare ca latifundiarul”, a scris Ciutacu, pe contul său de Facebook.

Replică acidă pentru Cristina Neagu: „Dă antrenori afară, se enervează când nu se dau adversarii la o parte. Nu, nu e Gigi Becali”

În decembrie 2021, Cristina Neagu a semnat o nouă înțelegere cu CSM București. Interul stânga câștigă 20.000 de euro/lunar. Cristina Neagu a fost transferată de CSM București în 2017. A cucerit două titluri de campioană și trei Cupe ale României. În Champions League a prins un singur Final Four al Ligii Campionilor cu „tigroaicele”, chiar în primul sezon, când a fost și golgetera competiției, cu 110 goluri.

Cristina Neagu, acuzații de blat la adresa Rapidului și a lui Tadici

CSM București a fost aproape să piardă titlul în meciul de ieri, de la Zalău. „Tigroaicele” au fost conduse la pauză cu 15-12, dar au revenit dramatic pe final.

Cristina Neagu a lansat un atac fără precedent la finalul meciului câștigat de CSM București, 26-24, împotriva lui HC Zalău. Interul stânga a lăsat să se înțeleagă că formația lui Gheorghe Tadici a lăsat-o mai ușor în disputele cu Rapid, dar a criticat și maniera de arbitraj a băimărenilor Alin Gherman și Adrian Moldovan.

  • În ultima rundă, CSM București primește vizita celor de la Baia Mare, iar Rapid joacă la Râmnicu Vâlcea. Meciurile decisive sunt programate duminică, 29 mai, de la ora 15:30
  • Înaintea ultimei runde, Rapid are un punct avans față de CSM București

Ciutacu a mai criticat-o și în trecut pe Cristina Neagu

Nu e pentru prima oară când realizatorul TV o ia în colimator pe Cristina Neagu. În decembrie 2020, invitat la GSP Live, Ciutacu a avut câteva comentarii critice la adresa hanbdalistei, dar și la adresa Simonei Halep:

„Nu am nimic cu Simona Halep și Cristina Neagu, amândouă sunt niște talente uriașe, dar au ajuns să își fie dăunătoare lor însele și angrenajelor în care teoretic ar trebui să funcționeze ca rotițe.

Cristina este mult prea orbită de lumea asta a marketingului, în care nici măcar nu strălucește, că nu are contracte ca Messi și Ronaldo, dar încearcă și reușește să obțină niște venituri din chestia asta. Handbalul mi se pare o chestie auxiliară cu care să vândă băuturile energizante, cardurile de credit și așa mai departe”, a spus Victor Ciutacu la GSP Live.

Citește și alte știri din handbal: 

EXCLUSIV Gheorghe Tadici, replică dură pentru Cristina Neagu: „Prost e Nicușor Dan că îi dă salariul ăla! În jurul ei e vid”

Atacul Cristinei Neagu a împărțit lumea » Sute de reacții: „Da, cooperativa funcționează” vs. „Rușine, Neagu!”

Cristina Neagu lansează acuzații de blat la adresa Rapidului și a lui Tadici: „Câștigătoarea se stabilește dinainte aici. Oribil, jenant!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
Vic_5864
Vic_5864  •  29 Mai 2022, 13:20
Postat de elgabri pe 27 Mai 2022, 13:30

Neagu s a cam imbatat de la atatia bani asa ca nu mai vede realitatea, ce vroia sa se dea Zalaul la o parte? Gigismul se raspandeste mai ceva ca si Covid ul .

Sa dispara! Asa cum a disparut si de la nationala, ca nu ii dau aia cati bani vrea ea. De atata vedetism ne-am saturat. Mananca zeci de mii de euro din banii publici, in loc se se faca ceva pentru orasul asta, asa a invatat-o alte vedeta, Firea care a lasat primaria in faliment. Sa va fie rusine!

Vic_5864
Vic_5864  •  29 Mai 2022, 13:13

Neagule, vedeto, canta la alta masa, dispari cum te-ai facut disparuta si de la nationala ca nu-ti dadeau ei cati bani vroiai. Mananci zeci de mii de euro din bani publici ai contribuabililor in loc sa se repare strazile, reteaua de termoficare ca nu au oamenii caldura, sa se construiasca scoli si spitale. Asa v-a invatat alta vedeta Firea sa profitati de banul public si sa lasati primaria in faliment. Nu iti este rusine sa vorbesti de Rapid un club care nu mananca banii contribuabililor. Du-te si joaca unde vrei, daca te mai ia cineva la pretentiile tale exagerate de zeci de mii de euro, ca ne-am saturat de tine, lasa pe altele mai tinere sa se afirme. Nu stiu de ce primarul asta nu v-a desfiintat asa cum promitea, dar nu mai aveti mult. Dispari repede ca se apropie sfarsitul. Lasa-ne!

klaudiumosoiu
klaudiumosoiu  •  28 Mai 2022, 11:14

Neagu C. are MARE DREPTATE. In handbalul din ultimii 20 de ani, s-a instaurat ,,cooperativa,, si ,,mafia,,. Si nu ma refer numai la meciurile din primele ligi (masculin si feminin), ci si la nivel de juniori (II-II-I). Multe echipe cu jucatori de lot (sau care aveau jucatori mai buni decat cei de la loturi), pierdeau unele meciuri ..... cu ajutorul arbitrajelor ostile, iar multi tineri jucatori (MAI BUNI DECAT CEI CARE MERGEAU LA LOT) nu aveau acces la loturi (INTERESE PERSONALE ALE TUTUROR FACTORILOR DE DECIZIE). Una din marile cauze cu privire la dezastrul de la natioala masculina ............. PILE, CUNOSTINTE, RELATII ..... in frunte cu NEPOTISMUL.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează
Close