SPORTURI  »  HANDBAL  »  CM HANDBAL

Cristina Neagu, mesaj pe Facebook după parcursul dezamăgitor al „tricolorelor” de la Mondial: „Locul 12 nu ne onorează, dar...”

Articol de GSP - Publicat joi, 12 decembrie 2019 14:16

Cristina Neagu (31 de ani), cea mai bună handbalistă a României, a publicat un mesaj pe rețelele de socializare după parcursul modest al „tricolorelor” de la Mondialul din Japonia. 

România s-a calificat in-extremis în Main-Round, unde n-a reușit să obțină însă nicio victorie. Elevele lui Tomas Ryde au încheiat Mondialul pe locul 12, iar concluzia Cristinei Neagu e edificatoare: „Ne-am luptat, dar atât s-a putut de această dată”.  

„Pentru noi, Campionatul Mondial s-a terminat. Locul 12 nu ne onorează, dar avem o echipă tânără și neexperimentată, iar multe dintre fete si-au facut debutul la un astfel de turneu final. 

Ne-am dorit, ne-am luptat, dar atât s-a putut de această dată. Suntem calificate la turneul preolimpic din luna martie datorită locului 4 de la Campionatul European de anul trecut, pe care tot NOI l-am obținut. Vom da totul pentru a ajunge la Jocurile Olimpice de la Tokyo, si am încredere că această experiență ne va face mai puternice. 

Mulțumiri speciale celor care au călătorit până în Japonia pentru a fi alături de noi, dar mai ales pentru că după înfrângeri au strigat și mai tare «Hai România»”, a fost mesajul lui Neagu. 

Cristina Neagu a primit trofeul de cea mai bună jucătoare din lume: "Nu sunt Messi, nu sunt Ronaldo. Am propria identitate, vreau ca lumea să țină cont de asta" 

Vezi și: 

Radu Voina, cea mai dură reacție: „Ryde ne ia de proști?! Azi m-a scos din minți când l-am auzit. Să își dea toți demisia!” » Se ia și de Neagu: „Să își vadă de treaba ei!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
347655969058390
Ion Popescu  •  12 Decembrie 2019, 19:19

Hai sa ajungem pe locul 12 mondial si la fotbal, hochei, volei, atletism, etc. etc.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează