SPORTURI  »  HANDBAL  »  PRELIMINARII CE 2018

Cristina Neagu nu se entuziasmează după victoria cu Austria din preliminarii: "Să nu uităm cu cine am jucat"

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de - Publicat joi, 28 septembrie 2017 10:34

Naționala de handbal feminin a României a început cu o victorie la scor cursa spre Euro 2018, 36-25 cu Austria, dar Cristina Neagu nu se entuziasmează.

Miercuri seara, la Rm. Vâlcea, România a trecut la pas de "naționala" Austriei, în primul meci din preliminariile CE 2018. "Tricolorele" au jucat cu multă ambiție și au tranșat disputa încă din prima repriză, având un avataj de 7 goluri: 18-11.

Linia de 9 metri a României, altă dată punctul slab, a fost acum la înălțime, reușind 22 de goluri din totalul de 36! "Fetele au venit la lot mult mai proaspete, fizic am stat mai bine, și asta s-a văzut. E și normal, pe undeva, pentru că e început de sezon", a explicat antrenorul Ambros Martin.

Victoria savurată din plin de cei 2.000 de vâlceni prezenți la meci, nu a entuziasmat-o și pe vedeta "naționalei" României, Cristina Neagu. "Am făcut un joc bun, dar eram sigură că Austria nu o să ne mai pună probleme, pentru că le cunoșteam după ce am mai jucat cu ele", a declarat Cristina.

Deși ținută om la om, de cea mai valoroasă și rapidă jucătoare austriacă, Sonja Frey, Neagu a scăpat de multe ori din marcaj și a înscris 5 goluri. "E o victorie normală, nu trebuie să ne aprindem prea tare. Să nu uităm cu cine am jucat, Austria nu mai e o echipă de top", a adăugat Neagu.

Interul stânga consideră că România mai are mult de muncă pentru a forma o echipă redutabilă. "Sunt multe fete noi, există dorință, dar până să construim o echipă de care să se teamă adversarele, așa cum se întâmpla până acum, mai este", a încheiat Neagu.

  • România va disputa duminică, de la ora 17:00, al doilea meci în cadrul grupei a 4-a de caificare. La Luso, în Portugalia, "tricolorele" vor înfrunta reprezentativa lusitană. Portugalia va juca joi seara, în Rusia, contra campioanei olimpice. România și Rusia sunt marile favorite la calificare din grupă. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  29 Septembrie 2017, 10:25

Atentie la portugheze. In Rusia (aseara) la pauza, conducea Portugalia.

10153755897004409
Ilascu Mircea  •  28 Septembrie 2017, 14:09

Corect spune Neagu , am luat-o de multe ori asa ca meci cu meci .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează