SPORTURI  »  HANDBAL  »  CM 2021

Cristina Neagu se retrage temporar de la „națională”! » „Urmează o pauză, începând cu acest moment”

Cristina Neagu (32 de ani) nu va mai îmbrăca tricoul primei reprezentative până la turneul final. +10   FOTO
Cristina Neagu (32 de ani) nu va mai îmbrăca tricoul primei reprezentative până la turneul final.

Articol de , - Publicat miercuri, 21 aprilie 2021 19:53 / Actualizat miercuri, 21 aprilie 2021 20:04

Naționala de handbal feminin a României a învins azi reprezentativa Macedoniei de Nord, scor 35-20 (32-22 în tur), și s-a calificat la Campionatul Mondial din acest an, organizat de Spania. Cristina Neagu (32 de ani) nu va mai îmbrăca tricoul primei reprezentative până la turneul final. 

  • Reporterul Marian Ursescu și fotoreporterul Raed Krishan sunt trimișii speciali ai Gazetei la Skopje și vă țin la curent cu cele mai importante noutăți
  • Campionatul Mondial de handbal feminin e programat în perioada 2-19 decembrie 2021
  • Spania (gazda), Olanda (campioana mondială), Norvegia, Franța, Croația, Danemarca (primele patru clasate la Euro 2020), Cehia, Germania, Ungaria, Muntenegru, Rusia, Austria (preliminarii) erau echipele calificate deja la Campionatele Mondiale.

Cristina Neagu a declarat săptămâna trecută că are nevoie de o pauză de la echipa națională. Va avea parte de acest lucru, după cum a declarat chiar selecționerul Adi Vasile, la finalul victoriei din Macedonia de Nord. Interul stânga nu va evolua în preliminariile pentru Campionatul European din 2022, dar va fi pe parchet la Mondialul din Spania, din decembrie 2021. 

Cristina Neagu se retrage până la Mondial

„E important să înțelegem cum e să jucăm și fără Cristina în teren. Tocmai ce spuneam că nu vom avea meciuri amicale, așa că am preferat să le dau minute celorlalte fete. Trebuie să fim și mai exacți fără Cristina pe teren. 

Cristina o să facă o pauză de la echipa națională, pentru ceva timp, începând din acest moment. Meciurile de calificare vor fi jucate fără Cristina, apoi vom lua o decizie și pentru Campionatul Mondial. Pentru moment, Cristina se va retrage. Toată lumea trebuie să joace și mai bine și vreau să găsească o echipă și mai bună. Nu e ceva definitiv!”, a spus selecționerul Adi Vasile, într-o conferință de presă. 

VIDEO Cristina Neagu, pauză de la națională

Citește și alte știri din handbal: 

OFICIAL Kim Rasmussen revine în România! Vrea să oprească dominația celor de la CSM București și Vâlcea

Cristina Laslo: „E vremea generației mele. Noi trebuie să ne arătăm calitățile la națională, așa cum Muntenegru a făcut-o deja!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
manx
manx  •  22 Aprilie 2021, 02:19
Postat de Mihnea Iorga pe 21 Aprilie 2021, 20:14

In tari ca Italia, Belgia, Australia, Canada ori SUA nici macar nu stiu ce e ala handbal, dar sa mai cunoasca si jucatori. Tu stii cei mai buni jucatori in activitate la hochei pe iarba, netball, softball ori bandy?!

Bai prostanacule, în tari ca România, Norvegia, Suedia, Danemarca, Germania , tarile din fosta Iugoslavie, Spania, este un sport cunoscut si iubit. Ce vorbesti tu aici despre curling i ? Poate vrei ca în România si tarile pe care le-am enumerat sa fie popular Cricket-ul.

476995182506736
Nelu Feier  •  21 Aprilie 2021, 23:29

E ok ca se retrage Neagu.Ce nu e ok este ca nationala Rom. cu A. Vasile este o victima. De fapt se vrea sa se demonstreze inca o data ca fara Neagu se darama lumea.Corect pana la un punct,dar trebuie un antrenor adevarat care antreneaza jocul colectiv intodeauna nu numai in meciuri cu adv. din lumea 3-4 ca Macedonia. Vine in calificari Austria care e din lumea a doua si face instructie cu noi(chiar si cu Neagu in echipa).Nimic nu e intamplator cu aceasta asa zisa retragere temporara.Totul este planificat(din pacate)

dobrin
dobrin  •  21 Aprilie 2021, 22:25
Postat de Mihnea Iorga pe 21 Aprilie 2021, 20:14

In tari ca Italia, Belgia, Australia, Canada ori SUA nici macar nu stiu ce e ala handbal, dar sa mai cunoasca si jucatori. Tu stii cei mai buni jucatori in activitate la hochei pe iarba, netball, softball ori bandy?!

Haha, big like. Cand zici handball in America aia inteleg un joc ca un fel de racquetball jucat cu mana in loc de racheta :))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează