SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

CSM BUCUREȘTI - FERENCVAROS 27-24 // Cristina Neagu vrea să aducă Liga Campionilor în România: „Mă bucur că am rămas, putem ajunge departe împreună”

FOTO: Cristi Preda +18   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 februarie 2020 20:54

CSM București a învins-o pe Ferencvaros, scor 27-24, și e aproape de calificarea în „sferturile” Ligii Campionilor la handbal feminin. Cristina Neagu (31 de ani) a fost din nou cea mai bună marcatoare, cu 8 reușite.

Neagu a semnat prelungirea contractului cu CSM București pentru încă două sezoane și vrea să aducă din nou Liga Campionilor la București. 

„Nu am stat foarte mult pe gânduri, am vorbit despre prelungirea contractului încă de la revenire. Mă bucur că rămân în continuare, cred în această echipă, cred că putem forma o echipă care să se bată din nou la Liga Campionilor. Mă bucur că am rămas şi se vede că încet, încet arătăm ca o echipă adevărată. Şi sper din tot sufletul să fim sănătoase, să nu mai avem parte de accidentări, pentru că eu cred că această echipă poate ajunge departe şi în acest sezon”, declarat Neagu la TV Telekom Sport. 

+14 FOTO

„Echipa nu stă niciodată într-o singură jucătoare. Portarul e foarte important, apărarea e foarte importantă şi fiecare jucătoare din echipă e la fel de importantă. Eu sunt bucuroasă că îmi fac treaba, sunt în formă şi îmi doresc să fiu în continuare, pentru că doresc să îmi ajut echipa”
- Cristina Neagu, inter stânga CSM București

Vezi și: 

CSM BUCUREȘTI - FERENCVAROS 27-24 // „Tigroaicele” au făcut un pas mare spre „sferturile” Ligii Campionilor! Neagu și Cvijic, cele mai bune de pe teren

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează