SPORTURI  »  HANDBAL  »  DESPĂRȚIRE

CSM București a pierdut ambele campioane mondiale en-titre din lot

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 februarie 2018 17:14

Gnonsiane Niombla (27 de ani), interul stânga al celor de la CSM București, s-a înțeles cu formația din prima ligă franceză Metz.

Niombla va părăsi campioana României după două sezoane, în care a obținut două titluri de campioană, două cupe și o Ligă a Campionilor. Metz și-a asigurat serviciile interului stânga pentru două sezoane.

CSM București se va despărți și de Camille Ayglon Saurina. Interul dreapta s-a înțeles în urmă cu două săptămâni cu o altă formație din prima divizie franceză, Nantes.

Niombla și Ayglon sunt campioane mondiale cu naționala Franței.

dsc 2236
Gnonsiane Niombla

saurina
Camille Ayglon Saurina

CSM București este în luptă pentru al doilea trofeu al Ligii Campionilor, după cel obținut în urmă cu două sezoane. "Tigroaicele" sunt primele în grupa 1 principală:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
10153755897004409
Ilascu Mircea  •  09 Februarie 2018, 10:27

Saurina care face aparare ar fi o pierdere in rest se poate aduce un inter drept care sa faca ambele faze , cum ar Dragu de la Zalau .

catalynn
catalynn  •  07 Februarie 2018, 19:57

Nu e o supriza, francezii spre cinstea lor au decis sa incerce sa isi aduca campioanele acasa, asa cum si noi am repatriate-o pe Cristina. Le multumim pt tot ce au realizat impreuna cu CSM si succes in continuare! Dintre expate singura care sper sa ramana este Bella :-) Din fericire se pare ca ii place foarte mult la Bucuresti deci sper sa nu plece si ea din vara :-) Succes fetelor si aduceti trofeul CL la Bucuresti a doua oara!

suzana2a
suzana2a  •  07 Februarie 2018, 19:32
Postat de nea_vanea.60 pe 07 Februarie 2018, 19:02

Mercenare. Vin in Romania pe bani grei la odihna.

Se poate fara mercenare!?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează