SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

CSM București câștigă al doilea meci cu Potaissa, dar finalista se decide la Turda!

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 17 mai 2017 19:58

Semifinala a doua a Ligii Naționale de handbal masculin dintre CSM București și Potaissa Turda va avea parte de meci decisiv.

După ce ardelenii au câștigat primul joc, pe teren propriu, 28-27, miercuri, în sala Rapid, vicecampioana a câștigat detașat disputa a doua: 31-20.

Echipa lui Zvonko Sundovski a stat doar o jumătate de repriză cap la cap cu adversara, după care s-a detașat. A fost 16-10 la pauză, iar diferența a crescut în partea a doua la peste 10 goluri diferență. 

La 1-1 la general, finalista campionatului se va decide pe 24 mai, în sala "George Barițiu" din Turda. Gazdele au avantajul terenului propriu, în sezonul regular doar campioana Dinamo reușind să învingă echipa lui Horațiu Gal.

Până atunci, Potaissa Turda mai are de jucat și manșa tur a finalei Challenge Cup, în Portugalia, cu Sporting Lisabona, duminică, 21 mai.

A doua semifinală a Ligii Naționale, între Dinamo și HC Dobrogea Sud Constanța, își va disputa partida decisivă joi, de la ora 18:00, în "Ștefan cel Mare". Fiecare echipă și-a fructificat avantajul terenului propriu.

SEMIFINALELE LIGII NAȚIONALE

Dinamo-HC Dobrogea Sud Constanța 27-19
HC Dobrogea Sud Constanța-Dinamo 27-25
18 mai: Dinamo-HC Dobrogea Sud Constanța

Potaissa Turda-CSM Bucureșri 28-27
CSM București-Potaissa Turda 31-20
24 mai: Potaissa Turda-CSM București

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează