Comentarii (87)
paparazzi  •  04 Septembrie 2019, 16:39
Postat de gido pe 04 Septembrie 2019, 12:54

de ce vin norvegiencele in romania sau in ungaria ? v-ati intrebat vreodata? pentru ca au salarii mai mari aici... norvegia , tara cu rezerve de 700 miliarde euro, deci ''cu bani in banca'', nu-si permite sa plateasca...si ele vin si sunt platite in romania, tara''rupta in fund'', cu datorii de 100 miliarde...

...pentru ca in Norvegia, handalul este o activitate privata!!! cat produci atat consumi

Constantine Constantine  •  03 Septembrie 2019, 21:03

De ce se risipesc banii cetatenilor? Firea a anuntat introducerea unei noi taxe pe apa uzata dar alimenteaza clubul din banii buccurestenilor.In plus, fata de echipele care nu sint platite din bani publici se creaza o mare discoradnta. Si asta doar in Bucuresti.Ginditi-va citi bani se cheltuiesc la nivel de tara.Ar trebui stopata aceasta risipa.Nu am nimic cu sportul sau sportivele de la CSM ,insa fiind platite din bani publici practic e un club de tip departamental.

boierasul  •  03 Septembrie 2019, 19:18
Postat de sadikul pe 03 Septembrie 2019, 18:54

daca nu exista aceasta echipa de handbal imi dadea primaria mie banii ?:))))))))))))))))))) hai sa fim seriosi ...de ce nu spuneti aici sunt banii care trb sa se duca la spitale si la pensionari , profesori etc !!! DAR SE PUTEAU DUCE FOARTE BINE SI LA PARLAMENTARI !!! domnilor de la GSP , de ce nu spuneti de acea pensie speciala de 15 000 pe luna !!!!!!!!!!! SUNT ALTE LUCRURI MAI IMPORTANTE DECAT ECHIPA DE HANDBAL !!!

intretinerea unui detinut costa statul roman in medie 3000-3500 lei pe luna si noi ne plangem ca platim LEGAL niste sportivi care pana la urma fac performanta ))

boierasul  •  03 Septembrie 2019, 20:15
Postat de kordell pe 03 Septembrie 2019, 20:05

Diferenta e ca unul e platit din bani publici iar celalalt din bani privati .

Si alesii neamului romanesc sunt tot platiti din bani publici la fel si pensiile si indemnizatiile colosale pe care le primesc si nimeni nu se mai revolta. Noi nu vedem padurea din cauza copacilor.

Adrian Popescu  •  03 Septembrie 2019, 19:10

Manipulare! Este aceeași rețetă folosită la handbal feminin împotriva CSM așa cum a fost folosită și împotriva lui Dan Petrescu. Sunt aduse și cultivate doar opinii critice pentru a crea un curent. Este în toate cărțile de manipulare...Exemple? Pentru a da în Cristina Neagu, echipa CSM de handbal feminin a fost desființată în multe articole, în timp ce de exemplu, în GSP, colegele de la o altă secție, cea de volei, plătite tot din bani publici au avut parte de un tratament mult mai respectuos. Asta în condițiile în care un singur sportiv român de la un sport de echipă este de patru ori ales cel mai bun din lume: Cristina Neagu.

Johnny English  •  03 Septembrie 2019, 18:43

Cum sa o compari pe Cristina Neagu cu o oaie fără blana? :))))))))

dansy  •  03 Septembrie 2019, 18:16

*** tu compari matura cu avionul.Denis Man este un jucator mediocru in comparatie cu Cristina Neagu care este considerat nr.1 in handbalul mondial.Faceti ce faceti voi pescarii de la GSP si aduceti mereu vorba de FCSpre"B"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

robotucigas  •  04 Septembrie 2019, 11:00

Normal ca vor câștiga niște bani. Doar sunt sportive, la 35 de ani se vor retrage. Este o mare prostie ce scrieți, în primărie se fură milioane și voi vorbiți de 17 mii cât da la o jucătoare? Se fura enorm în nimicuri, iar voi acuzați ca se investește în sport? Sunteți ciudați cu toți, de asta nu mai este performanță, de asta nu mai avem sportivi. Cum ridica un club capul, ba este clonă, ba are bani de la primărie, ba pe dracu sa ne ia. Bai oameni pe timpul lu Ceaușescu primăriile țineau cluburile, primăriile au făcut performanțe. Și CSM București a făcut performante investind, au atras lumea sa mai iese din casa. Veniți voi cu știrea ca unde sunt bani voștri. Bani voștri sunt furați în altă parte, dar sportul trebuie să-l readucem unde era. Nu unde este acuma, când copii stau pe telefoane și tablete, grași, orbi și proști. Trebuie schimbat odată mentalitatea asta de ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

boierasul  •  03 Septembrie 2019, 19:36
Postat de cneius pe 03 Septembrie 2019, 19:31

Voi nu intelegeti un lucru. Primaria trebuia sa organizeze un referendum in care sa intrebe alegatorii daca sint de acord cu trimiterea unei parti a banilor de la buget catre handbal. Daca legal se consuma acesti bani inseamna ca legile sint proaste. Punct. Popor blestemat

Vreau si eu un referendum care sa intrebe alegatorii daca sunt de acord sa PLATEASCA PENSII SPECIALE )) Ce zici ?? care referendum este mai rentabil pentru tara ??

Dragos Bargaoanu  •  03 Septembrie 2019, 19:00

Decât să-i fure vreunul ca Dan Voiculescu, fostul vostru patron, împotriva căruia...cu Tolontan în frunte nu ați zis nici "pâs" tăcând ca... în iarbă. Mai bine să-i ia o echipă de handbal care luptă pt performanță!!! Apucături de ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 9
Comentează