SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

CSM BUCUREȘTI // EXCLUSIV // Aici sunt banii dumneavoastră: GSP prezintă salariile handbalistelor de la CSM! Cristina Neagu e peste Dennis Man!

Articol de - Publicat marti, 03 septembrie 2019 17:59

Clubul Primăriei Capitalei a desființat echipele de volei (feminin și masculin), dar și de rugby. A păstrat însă formațiile de handbal, care consumă mai mult de jumătate din bugetul clubului. 

Gazeta Sporturilor face publice salariile pe care le încasează lunar, în cont, jucătoarele vicecampioanei României, CSM București, dar și veniturile antrenorilor care conduc clubul patronat de Primăria Capitalei.

Așa cum se știa, cel mai mare salariu la echipa feminină de handbal îl are Cristina Neagu, jucătoarea care se află acum în recuperare după operația suferită la genunchi în luna ianuarie. 

Cristina Neagu are un salariu net de 17.500 de euro și este urmată în top de norvegianca Nora Mork, cu 14.200 de euro. Andrea Lekici închide top trei salarii cu venituri nete lunare de 11.300 de euro. 

15.500 euroare salariu lunar Dennis Man, unul dintre jucătorii de perspectivă de la FCSB. Media de anul trecut la clubul lui Becali, de exemplu, a fost de 13.300 de euro

5.000 eurocâștigă lunar președintele României, Klaus Iohannis

La polul opus, cele mai mici încasări le au jucătoarele tinere. Extrema stânga Bianca Marin are doar 770 de euro, Denisa Vâlcan 1.000 de euro, iar Ștefania Jipa 1.300 de euro. 

Antrenorul Tomas Ryde are și el cel mai mare contract dintre tehnicienii care activează în Liga Națională feminină, având 10.000 de euro pe lună. Ajutorul său, antrenorul cu portarii Goran Lars Lindsgard, are un venit net de 2.000 de euro. 

5.000.000 de euroe bugetul vicecampioanei României în acest sezon. CSM are drept obiectiv câștigarea campionatului României și calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor

CSM BUCUREȘTI // EXCLUSIV // Aici sunt banii dumneavoastră: GSP prezintă salariile handbalistelor de la CSM! Cristina Neagu e peste Dennis Man!
* sumele sunt nete după ce clubul a plătit contribuții asigurări sociale (CAS), sănătate (CASS) și impozit 10%

Citește și:

EXCLUSIV Radu Voina îl atacă pe selecționerul Tomas Ryde: „Îi ia de proști pe antrenorii români!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (87)
paparazzi
paparazzi  •  04 Septembrie 2019, 16:39
Postat de gido pe 04 Septembrie 2019, 12:54

de ce vin norvegiencele in romania sau in ungaria ? v-ati intrebat vreodata? pentru ca au salarii mai mari aici... norvegia , tara cu rezerve de 700 miliarde euro, deci ''cu bani in banca'', nu-si permite sa plateasca...si ele vin si sunt platite in romania, tara''rupta in fund'', cu datorii de 100 miliarde...

...pentru ca in Norvegia, handalul este o activitate privata!!! cat produci atat consumi

194012627647562
Constantine Constantine  •  03 Septembrie 2019, 21:03

De ce se risipesc banii cetatenilor? Firea a anuntat introducerea unei noi taxe pe apa uzata dar alimenteaza clubul din banii buccurestenilor.In plus, fata de echipele care nu sint platite din bani publici se creaza o mare discoradnta. Si asta doar in Bucuresti.Ginditi-va citi bani se cheltuiesc la nivel de tara.Ar trebui stopata aceasta risipa.Nu am nimic cu sportul sau sportivele de la CSM ,insa fiind platite din bani publici practic e un club de tip departamental.

magura
magura  •  18 Septembrie 2019, 10:27
Postat de Mugurel Chirita pe 05 Septembrie 2019, 16:55

In primul rand Johannes k președinte nu merita nici 50 bani salariu el a făcut vacante k nimeni altul,iar ceva constructiv pt tara nimic.el cu firea nu se poate compara niciodată.csm a luat champions league ,Johannes a produs Colectiv ,o tragedie Deci nu se pot compara

Daca ar avea toti gandirea ta, s-ar duce Draq Romania. Bine... oricum s-a dus... Cum poti sa compari un presedinte de tara cu un club sportiv? Cum poti sa compari salariul unui... sa zicem jucator de fotbal, cu salariul Cristinei Neagu? Ala joaca fotbal, Cristina joaca handbal, sunt alte criterii de perfomanta, altfel de conditii financiare... dar deh, e greu cu gandirea analogica!

Vezi toate comentariile (87)
Comentează