SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

CSM București, gata de încă un sezon în care să se lupte pentru câștigarea Ligii Campionilor: "E tot ce ne dorim"

Articol de - Publicat duminica, 20 august 2017 15:24

Line Jorgensen spune că la CSM București nu a fost o formație atât de bună nici în anul în care s-a câștigat Liga Campionilor.

Daneza Line Jorgensen, 27 de ani, a rămas la CSM București pentru al treilea sezon, deși păstrarea sa a fost pusă, multă vreme, sub semnul îndoielii.
Interul dreapta s-a accidentat în octombrie, anul trecut, într-un turneu la care participa cu prima reprezentativă a Danemarcei.

A trebuit să se opereze la încheietura mâinii stângi și a ratat astfel tot sezonul. Și-a prelungit totuși contractul cu CSM în februarie 2017, dar imediat accidentarea i-a recidivat!

Oficialii de la CSM au anunțat că dacă Line Jorgensen nu va trece testele medicale la reunirea echipei din luna august, există o clauză prin care contractul se poate rezilia. Nordica e însă OK acum și chiar a jucat excelent în meciul de prezentare a echipei campioane, contra rusoaicelor de la Rostov Don, terminat egal, 25-25.

"Gata, sper că am terminat cu ghinioanele! M-am recuperat bine după operație, mâna e bine și mă bucur din plin că sunt iar pe teren", spune Line. Apoi adaugă că s-a săturat să stea pe tușă. "E foarte greu ca echipa ta să joace și tu să stai pe margine. Mi-a fost foarte greu să mă uit la Final Four!", a adăugat Jorgensen.
Încredere în Helle Thomsen

Line Jorgensen are acum posibilitatea să lucreze din nou cu Helle Thomsen, daneza care a antrenat-o și la Midtjylland. "Helle este o antrenoare dură, știe ce vrea și ce să ceară. E omul care atunci când este nemulțumit de tine ți-o spune în față și pentru mine asta e foarte bine", a comentat interul dreapta. "Am lucrat trei ani cu ea la Midtjylland, știu antrenamentele pe care le face, nu e simplu, dar sunt foarte bucuroasă că e antrenoarea mea din nou", spune Line.

Bătălie pe post

CSM București are acum trei interi dreapta în lot, pe lângă Line Jorgensen și Camille Ayglon, fiind transferată în această vară și norvegianca Amanda Kurtovic. "Mie nu mi-e teamă de concurență. Eu sunt convinsă că o să jucăm toate, o să dăm totul pe teren. Important e să ajutăm echipa și să avem rezultate", spune Line.

În meciul cu Rostov a impresionat cu bombele sale, patru oprindu-se în plasa porții rusoaicelor. "Sunt foarte multe jucătoare noi acum, așa că va trebui să muncim din greu pentru a suda relațiile de joc. Trebuie să arătăm ca o echipa. Eu cred însă că avem cea mai bună echipă de când sunt eu aici, nici în sezonul când am câștigat Liga nu aveam atâtea fete valoroase", crede Jorgensen.

E fascinată de fanii români, care știu să facă o atmosferă incredibilă. "La meciul cu Rostov a fost liniște, dar pentru că a fost doar un meci amical. În Liga Campionilor suporterii sunt nemaipomeniți. Tocmai de aceea trebuie să ajungem din nou în Final Four, acesta fiind și obiectivul echipei", a încheiat Line Jorgensen. 

38 de goluria reușit Line pentru CSM în sezonul 2015-2016, când bucureștencele au câștigat Liga Campionilor

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează