SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - GYOR 20-26

CSM BUCUREȘTI - GYOR, 20-26 // Ambros Martin, antrenorul finalistei Ligii Campionilor: "Acolo a fost momentul cheie"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 mai 2018 18:07

Ambros Martin (50 de ani), antrenorul lui Gyor și al naționalei de handbal feminin a României, a dezvăluit secretele victoriei cu CSM București, scor 26-20, în Final Four-ul Ligii Campionilor. 

"E o performanță extraordinară. Am avut un adversar foarte greu, dar am jucat grozav. Ne-am apărat perfect. Am vrut să le ținem sub presiune. Ne-am păstrat calmul când au egalat la 16, acolo a fost momentul cheie.

Le-am spus fetelor că nu trebuie să ne concentrăm doar pe Neagu. Strategia noastră a fost să le oprim pe celelalte jucătoare.

Nu contează cu cine vom juca în finală. Pentru noi e important să ne odihnim, am avut foarte puține jucătoare disponibile astăzi. Sigur vom resimți oboseala".

Explicațiile Oanei Manea după eșecul categoric cu Gyor: "Trebuia să jucăm ca o echipă, nu individual!"

Per Johansson, cu nervii la pământ: "Nu au respectat tactica. Fiecare jucătoare a jucat pentru ea"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
824198750992033
Tiberiu Nagy  •  13 Mai 2018, 12:53

De departe cel mai bun si constant antrenor din lume la ora actuala !

1936264203103217
Marian Stanciu  •  13 Mai 2018, 09:29

ne-au batut corect au fost mai bune,dar intrebarea mea este ati vazut cum se bucura acest antrenor care peste ceva timp vine la nationala noastra si ne conduce ,D-LE DEDU nu mai avem antrenori Romani buni si foarte buni in tara,este o mare rusine cu acest antrenor ,al 2 an la rand si in grupe ne rade in fata si ne ia bani,RUSINE

Vezi toate comentariile (2)
Comentează