SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - KRIM 32-26

CSM BUCUREȘTI - KRIM 32-26 // GALERIE FOTO + VIDEO Campioana României respiră! CSM a zdrobit-o pe Krim și a spălat umilința din meciul cu Gyor! Cum arată clasamentul grupei

CSM București - Krim 32-26 // FOTO: Raed Krishan +14   FOTO
CSM București - Krim 32-26 // FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat sambata, 02 februarie 2019 19:05

CSM BUCUREȘTI - KRIM LJUBLJANA 32-26 // CSM București a obținut victoria de care avea nevoie contra lui Krim Ljubljana în grupele Ligii Campionilor, impunându-se cu 29-22 la capătul unei partide dominate în totalitate.

VIDEO cu cele mai tari faze ale partidei

Krim Ljubljana a fost "pansamentul" de care CSM București avea nevoie după înfrângerea de la Gyor, de săptămâna trecută. Campioana României a câștigat în Sala Polivalentă primul meci în grupa a doua principală a Ligii Campionilor, trecând fără a se întrebuința prea mult de fosta dublă campioană a Europei.

Exact 20 de minute au rezistat slovenele în fața "tigroaicelor". Pe finalul primei reprize însă, paradele Paulei Ungureanu au făcut diferența și CSM s-a desprins de la 9-9 la 12-9. Apărarea a început să-și facă și ea treaba, iar gazdele au pus cinci goluri distanță pe tabelă. La pauză era liniște în vestiarul româncelor, după 16-11.

În partea a doua, Krim nu s-a mai apropiat niciodată la mai puțin de cinci lungimi. CSM a avut chiar și 9 goluri avans, 22-13 în minutul 40, motiv pentru antrenorul Dragan Djukic să ruleze tot lotul. Surprinzător, singura jucătoare care nu a intrat nicio secundă a fost Bianca Bazaliu!

S-a terminat 32-26, o victorie clară a CSM-ului, care rămâne favorită să prindă locul 2 în clasamentul grupei, în vederea duelului din "sferturi".

Evoluție excelentă aseară pentru portarul Paula Ungureanu, cu 15 intervenții, pentru Jovanka Radicevici, autoare a 10 goluri, dar și pentru Andreea Lekici sau Elizabeth Omorogie.

Săptămâna viitoare, pe 10 februarie, CSM va juca, în Germania, împotriva "cenușăresei" grupei, Thuringer HC.

CSM București 32
Radicevic 10, Lekic 6, Cvijic 5, Omorogie 5, Lazovic 3, Mehmedovic 2, Curea 1
Antrenor: Dragan Djukici

Krim Ljubljana 26
Tsakalou 7, Barici 5, Mavsar 4, Krsnik 3, Stanko 3, Zulic 2, Amon 1, Ristovska 1
Antrenor: Uros Bregat

csm bucuresti krim 9 +15 FOTO

În amintirea vremurilor bune

Șase dintre componentele CSM București au îmbrăcat în trecut și tricoul Krimului. Portarul Jelena Grubisici, Andrea Lekic, Dragana Cvijici, Oana Manea, Elizabeth Omoregie sau Barbara Lazovici au jucat în trecut la campioana Sloveniei.

"Sincer, au fost ceva emoții, pentru că am petrecut o perioadă lungă la Krim. Am jucat mult în Slovenia, a fost o perioadă foarte bună, de care îmi aduc aminte întotdeauna cu plăcere. Acolo a fost începutul meu în handbalul mare", a declarat Andrea Lekici, care a ajuns de la Krim la Gyor.

"Sunt trei ani frumoși care nu se uită așa ușor. A fost o plăcere să ne întâlnim cu fetele de acolo și cu suporterii minunați care ne însoțeau și pe noi peste tot", a adăugat și Dragana Cvijic. 

Clasament

csm bucuresti

Rezulate directe CSM - Krim

meciuri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
lapusneanul
lapusneanul  •  02 Februarie 2019, 23:52
Postat de Sabin Ellak pe 02 Februarie 2019, 21:12

CSM a fost zdrobit cu 9 goluri de Győr -care conduce grupa cu 11 puncte.Victoria de azi a fost una normala,au jucat sarbii intre ele:pe ambele parti a baricadei.

ba ungure, esti prost tare de tot...cum adica "au jucat sarbii intre ELE.."?.... slovenia e in serbia ?...

103179470776675
Sabin Ellak  •  02 Februarie 2019, 21:12

CSM a fost zdrobit cu 9 goluri de Győr -care conduce grupa cu 11 puncte.Victoria de azi a fost una normala,au jucat sarbii intre ele:pe ambele parti a baricadei.

caminero
caminero  •  02 Februarie 2019, 20:39
Postat de cneius pe 02 Februarie 2019, 19:58

29-22 sau 32-26 ????????

Efectele peștelui stricat care trebuie împachetat, ce vrei ....

Vezi toate comentariile (12)
Comentează