SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - SCM RM. VÂLCEA

CSM BUCUREȘTI - SCM RM. VÂLCEA » VIDEO CSM câștigă dramatic meciul cu SCM Rm. Vâlcea! Bătaie între antrenori la finalul meciului

FOTO: RĂZVAN PĂSĂRICĂ / SPORTPICTURES +5   FOTO
FOTO: RĂZVAN PĂSĂRICĂ / SPORTPICTURES

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 martie 2020 17:11

În fața unei săli goale, CSM București a câștigat în fața rivalei SCM Rm. Vâlcea, campioana en-titre, scor 23-22.

Meciul, disputat fără fani din cauza epidemiei de coronavirus din România, a fost unul extrem de disputat și de echilibrat, cu un final dramatic. Startul partidei a fost unul echilibrat, ambele echipe mergând cap la cap. Pe finalul primei reprize, CSM s-a distanțat de rivală și a intrat la vestiare cu un avantaj de trei goluri, scor 15-12. După pauză, bucureștencele conduse de Cristina Neagu, au început mai bine și au avut și un avans de patru goluri. Pe final, vâlcencele au venit aproape de rivale și au egalat, dar CSM s-a menținut în avantaj și a câștigat meciul. 

Altfel, la egalitate Vâlcea este avantajată de meciurile. În tur, SCM s-a impus cu 20-19. În acest moment, cele două rivale sunt la egalitate de puncte, fiecare având câte 43 de puncte. CSM are însă un meci în minus.

Scandal la final

Tensiunea dintre cele două echipe a explodat la final. După ultimul fluier, Florentin Pera, antrenorul celor de la Vâlcea, și Per Johansson, secundul de la CSM, au sărit la bătăie. Cei doi au fost potoliți cu greu de jucătoarele celor două echipe.

Atmosfera înainte de meci

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
pugliesi
pugliesi  •  12 Martie 2020, 11:40

VREM CA PRIMARIA SA POMPEZE IN CONTINUARE BANI MULȚI PENTRU A VEDEA NIȘTE DUDUI TRANSPIRATE CUM ȚOPĂIE PE PARCHET.

paiazze
paiazze  •  12 Martie 2020, 09:28
Postat de nightought pe 11 Martie 2020, 23:12

Esti penibil ! Un club fantoma cu Liga campionilor in palmares !

Iti dai seama ca in mintea unora un club e respectabil doar daca a fost infiintat la 1800 toamna si are cel putin 2 milioane de suporteri, chiar daca joaca doar prin liga a 4-a.

nightought
nightought  •  11 Martie 2020, 23:12
Postat de spartcapus pe 11 Martie 2020, 19:49

csm, un club fantoma, fara istorie, fara bază sportivă, fară sală! O tocatoare de bani ai contribuabililor!

Esti penibil ! Un club fantoma cu Liga campionilor in palmares !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează