SPORTURI  »  HANDBAL  »  GLORIA BISTRIȚA - CSM BUCUREȘTI 18-36

CSM București, victorie categorică în ultimul meci din 2018 din liga națională » O singură jucătoare de la "Tigroaice" nu a marcat

Articol de - Publicat miercuri, 14 noiembrie 2018 21:07

Campioanele de la CSM București au făcut instrucție la Bistrița, 36-18 cu Gloria, o echipă care nu le-a pus niciun fel de probleme. 

CSM București a câștigat categoric, azi, ultimul meci din 2018, în întrecerea internă. Echipa lui Dragan Djukici nici nu se aștepta, probabil, la un meci așa simplu, în fața unei formații care nu a contat. Sârbul a și început cu același "7" ca în partida de la Budapesta, schimbând-o doar pe Jelena Grubisici, în poartă, cu Paula Ungureanu. Paula avea să fie și omul meciului, având nu mai puțin de 19 parade, între acestea și 4 aruncări de la 7 metri!

Echipa lui Horațiu Pașca a intrat pe teren ca o echipă învinsă dinainte, doar Nicoleta Dincă și Valentina Elisei arătând mai multă determinare. Meciul a fost unul într-o singură direcție, cu o corecție severă aplicată de rezervele CSM-ului.

Toate jucătoarele bucureștene și-au trecut numele pe lista marcatoarelor, mai puțin suedeza Sabina Jacobsen, care a fost folosită doar în apărare. 
CSM trebuie să aștepte să vadă dacă va termina 2018 pe primul loc în Liga Națională, campioana fiind condiționată de rezultatul de la Cisnădie, acolo unde SCM Rm. Vâlcea trebuie să se împiedice în disputa de joi, de la ora 18:00. 

Gloria Bistrița 18: Dincă 5, Elisei 4, Rodriguez 2, Rațiu 2, Bloj 2, Țiplea 1, Zegrean 1, Todor 1. Antrenor: Horațiu Pașca

CSM București 36: Udriștoiu 5, Manea 5, Lazovici 4, Mehmedovici 3, Curea 3, Hagman 3, Radicevici 2, Lekici 2, Cvijici 2, Neagu 2, Omoregie 2, Kurtovic 2, Bazaliu 1. Antrenor: Dragan Djukici

Duminică, în Ligă

CSM va juca duminică, pe teren propriu, ultimul meci în Liga Campionilor în acest an, urmând să o întâlnească pe Bietigheim (ora 17:15, TV Digi, TV Telekom, live pe GSP.ro), echipa care a învins-o în tur, 30-28. Meciul nu mai are însă nicio miză, nemțoaicele fiind eliminate. Va fi ultimul joc în 2018 la CSM pentru Neagu și compania, handbalistele bucureștene urmând să se întâlnească apoi, în cea mai mare parte, la Campionatul European din decembrie, din Franța. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
394205137657093
George Narcis  •  15 Noiembrie 2018, 07:31

Hai csm!poate meciurile din gr principala le vom juca la polivalenta...ar fi pacat de cei care vor sa vina la meciuri si nu mai gasesc bilete.vezi meciurile de acasa cu vipers si cu bietgheim.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează