SPORTURI  »  HANDBAL  »  TROFEUL CARPAŢI

Dacii şi brazilienii » România s-a antrenat alături de prima ei adversară din Trofeul Carpaţi

Articol de GSP - Publicat joi, 19 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 18 martie 2015 22:33

Naţionala feminină a României va întîlni vineri, de la ora 20:00, la Cluj-Napoca, în cadrul "Trofeului Carpaţi", campioana mondială Brazilia.

"Tricolorele" şi sud-americancele s-au antrenat aseară împreună, atmosfera fiind una distinsă, de prietenie. Totul se va schimba însă în timpul meciului, Neagu, Brădeanu şi compania dorind să cîştige în faţa braziliencelor.

Va fi meciul de debut al noului antrenor al României, suedezul Tomas Ryde, cel care are drept obiectiv calificarea României la Campionatul Mondial din decembrie, după meciul de baraj contra Serbiei, vicecampioana lumii!

Aurelia Brădeanu, căpitanul României, a fost marţi prima jucătoare care a intrat în rolul de războinică dacă. Îmbrăcată în portul tradiţional de acum mai bine de două mii de ani, Mika a încălecat pentru prima dată pe un cal, dar în locul arcului cu săgeţi a folosit mingea. "Ea e arma cu care trebuie să ne nimicim adversarii", a glumit Brădeanu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează