SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Debut fericit pentru selecționerul României la Rostov + Dezamăgirea Brest, cu o Gullden de nerecunoscut

Articol de - Publicat sambata, 06 octombrie 2018 16:49

Selecționerul României, Ambros Martin, a câștigat la scor prima dispută în Liga Campionilor cu noua sa echipă, Rostov Don. Brest, noua superputere a handbalului francez, a pierdut în schimb, în Danemarca. Isabelle Gullden a fost de nerecunoscut.

Prestație extrem de solidă pentru campioana Rusiei, Rostov Don, în meciul de debut din Liga Campionilor. Cu selecționerul României, Ambros Martin, pe bancă, rusoaicele au câștigat clar, 30-21, întâlnirea cu campioana Suediei, IK Savehof.

Rostov a condus de la un capăt la altul, cea mai bună marcatoare a echipei fiind Anna Viahireva, MVP-ul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro. Rostov a impresionat prin viteza acțiunilor sale, dar și prin apărarea extrem de bine organizată.

Cu Ambros Martin, tehnicianul care a dus Gyorul de trei ori la triumf în Ligă, Rostov Don pare o echipă mult mai solidă și mai bine prganizată. Evoluție excelentă și pentru olandeza Louise Abbingh, jucătoarea adusă în vară, care a trecut în carieră și pe la HCM Baia Mare.

Dezamăgirea Brest

Meci slab, în schimb, pentru vicecampioana Franței, Brest, echipa care a făcut transferuri puternice în intersezon. Franțuzoaicele au pierdut în Danemarca duelul cu FC Copenhaga, 28-32! Asta în ciuda faptului că, în prima repriză, au avut și cinci goluri avantaj (21-16). După pauză, Brest a căzut inexplicabil.

Isabelle Gullden, fostul star de la CSM București, a dezamăgit la debut, marcând o singură dată. Ana Gros, o altă jucătoare de top care a ajuns la Brest, a fost golgeterul partidei, cu 9 reuște. Nu a fost însă de ajuns. Danezele s-au apărat excelent, au marcat pe contraatac și faza a doua. Portarul norvegian Emily Sando a fost jucătoarea hotărâtoare pentru revenirea gazdelor prin paradele sale.

Vezi și: FOTO Debut perfect pentru CSM București! "Tigroaicele" au câștigat categoric cu Ferencvaros, 36-31

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
baruch
baruch  •  06 Octombrie 2018, 17:15

nu stiu ce-a fost acolo...pierdut o gramada de bani cu "draguta" de bella (cica pariu sigur).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează