SPORTURI  »  HANDBAL  »  RAPID

FOTO Denisa Dedu a spus „DA” » Frumoasa portăriță s-a logodit în mijlocul mării, pe iaht

Ciprian îi pune Denisei pe deget inelul de logodnă +21   FOTO
Ciprian îi pune Denisei pe deget inelul de logodnă

Articol de - Publicat vineri, 25 iunie 2021 09:21 / Actualizat vineri, 25 iunie 2021 09:21

Denisa Dedu, portarul naționalei României, a spus un ”DAAA, din toată inima” cererii venită de la Ciprian Șandru, handbalistul de la Dobrogea Sud Constanța.

Denisa Dedu, portarul naționalei României și al Rapidului, a avut parte de o mare surpriză din partea iubitului său, Ciprian Șandru, și el handbalist la Dobrogea Sud Constanța.

Aflați în vacanță în Turcia, alături de mai mulți prieteni, cei doi au dat o petrecere pe un iaht. Șandru a avut un plan bine pus la punct. El a cerut-o în căsătorie pe Denisa, care a recunoscut că a spus un ”DAAA, din toată inima!”.

+17 FOTO

Denisa Dedu are 26 de ani și a jucat până în această vară la CSM București, de unde s-a transferat la Rapid București. Ciprian Șandru are 30 de ani și evoluează de două sezoane la Constanța. Cei doi fac cuplu de aproape doi ani.

Denisa Dedu și-a pus clauză în contractul semnat la Rapid că poate rămâne oricând însărcinată. În aceste condiții Rapid deja caută un portar care să o înlocuiască pentru o periaodă de timp. Prietenii celor doi spun deja că Denisa și Ciprian vor deveni în curând părinți. În aceste condiții, Denisa va face o pauză de pe terenul de joc, urmând să lipsească și de la Campionatul Mondial de la finalul anului.

FOTO Xavier Pascual, prezentat oficial de Dinamo: „E o șansă să-mi schimb viața”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează