SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Dezastrul CSM București: 15 milioane de euro de la Primăria Capitalei și niciun titlu de campioană la sporturile de echipă!

CSM București +3   FOTO
CSM București

Articol de , - Publicat luni, 27 mai 2019 08:48

CSM București, clubul patronat de Primăria Capitalei, a reușit contraperformanța de a nu cuceri niciun titlu de campioană la sporturile de echipă.

Cu un buget de aproape 15 milioane de euro, CSM București, clubul susținut financiar de Primăria Capitalei, a avut un sezon dezastruos. Deși patru dintre formațiile bucureștene au pornit din postura de favorite, niciuna nu a reușit să câștige titlul de campioană.

„Locomotiva” clubului CSM București, așa cum a fost numită mereu echipa de handbal, a furnizat cea mai mare surpriză. „Tigroaicele„ au pierdut titlul în fața adversarei din Vâlcea, formație cu un buget de trei ori mai mic!

gabriela szabo

O altă „bombă” a furnizat și echipa de rugby a clubului. Deși la finalul sezonului trecut CSM București a transferat cei mai buni jucători de la Steaua, Știința Baia Mare și Timișoara Saracens,„tigrii” nu au prins finala! Au terminat pe 3, deși aveau drept obiectiv să aducă în vitrina clubului primul titlu din istorie.

Campioane anul trecut, voleibalistele de la CSM au pierdut și ele supremația. Volei Alba Blaj a recâștigat șefia. Rezultat modest și pentru echipa de handbal masculin a CSM. În campionat, handbaliștii au terminat doar pe locul 4. Și-au mai „spălat” din păcate câștigând Challenge Cup, a treia competiție europeană ca valoare. 

Deși a avut al doilea buget din Liga Națională, și echipa de volei masculin a terminat mult mai jos decât ar fi sperat. Doar locul 5 l-au prins bucureștenii, într-un campionat dominat de trupele din afara Bucureștiului. 

Vezi și:

VIDEO CSM București a oficializat ce nu recunoștea în urmă cu două luni: Tomas Ryde, noul antrenor

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
ceaiuri
ceaiuri  •  28 Mai 2019, 21:53

dezastru este ca psd are 14,7 in buc si nu prea vad sa mai dea cu banii in stanga si dreapta ...iar daca se inchide robinetul nu stiu cine mai ramane sa joace gratis

rocky2
rocky2  •  27 Mai 2019, 18:56
Postat de carol_k pe 27 Mai 2019, 10:58

Firea, Sabo, plecati voi acasa, lasati banii publici acolo unde este nevoie de ei, ca-s bani munciti, nu-s castigati la pacanele sa dati voi de-a azvarlita cu ei. Liga Campioanelor au castigat-o altii, pe bani mai putini, nu banii aduc trofeele si profesionalismul, nu mai fiti voi atat de generoase pe banii altora.

Pe bucuresteanul de rand nu stiu cat il incalzeste Liga campionilor! Cred ca ar prefera banii acestia investiti in infrastructura, spitale, camine de copii, sau azile pentru batranii singuri, ca sa poata avea un sfarsit demn!

kaizersoze
kaizersoze  •  27 Mai 2019, 16:57

Problema nu este ca acesti bani sunt alocati sportului, ci ca ei sunt dati pe mina unor manageri de o incompetenta crasa (Szabo, Luca, etc) numiti acolo doar pe criterii politice si/sau de cumetrie.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează