SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO

Dinamo pregătește încă un transfer de talie mondială » Negociază cu un campion european, câștigător al Ligii Campionilor cu Barcelona

Dinamo a revenit cu o victorie entuziasmantă în grupele Ligii Campionilor la handbal masculin, 32-28 contra lui Vive Kielce. Xavi Pascual încearcă în continuare să întărească lotul. Ținta este Eduardo Gurbindo (33 de ani).
Dinamo a revenit cu o victorie entuziasmantă în grupele Ligii Campionilor la handbal masculin, 32-28 contra lui Vive Kielce. Xavi Pascual încearcă în continuare să întărească lotul. Ținta este Eduardo Gurbindo (33 de ani).

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 septembrie 2021 16:37 / Actualizat vineri, 17 septembrie 2021 16:56

Dinamo a revenit cu o victorie entuziasmantă în grupele Ligii Campionilor la handbal masculin, 32-29 contra lui Vive Kielce. Xavi Pascual încearcă în continuare să întărească lotul. Ținta este Eduardo Gurbindo (33 de ani).

Dinamo a arătat excelent joi, în fața uneia dintre favoritele la trofeu. Interii Raul Nantes și Octavian Bizău au făcut un meci mare, dar antrenorul Xavi Pascual încearcă o nouă mutare de top în această poziție. 

Dinamo îl vrea pe Eduardo Gurbindo

Dinamo forțează transferul interului dreapta Eduardo Gurbindo, de la Vardar, echipă aflată într-o situație financiară incertă. Veselin Vujovic, antrenorul nord-macedonenilor, a confirmat negocierile dintre cele două tabere.

Vardar cere 100.000 de euro în schimbul lui Gurbindo, dar Dinamo ar fi dispusă să ofere doar 30.000 de euro. Discuțiile se poartă în continuare, informează publicația 24Rakomet.

Dinamo pregătește încă un transfer de talie mondială » Negociază cu un campion european, câștigător al Ligii Campionilor cu Barcelona
Eduardo Gurbindo, în tricoul Spaniei

Cine este Eduardo Gurbindo

Eduardo Gurbindo este un inter dreapta în vârstă de 33 de ani. Are în palmares un titlu european cu naționala Spaniei, un bronz olimpic și alte 3 medalii majore cu naționala.

La nivel de club, Gurbindo a evluat pentru San Antonio, Torrevieja, Valladolid, Barcelona, Nantes și Vardar. A cucerit o Ligă a Campionilor alături de clubul catalan.

79 de goluria înscris Gurbindo în sezonul 2017/2018 din Liga Campionilor, pentru Nantes.

Dinamo s-a întors în Liga Campionilor

După un sezon de absență în Liga Campionilor, Dinamo s-a întors în cea mai importantă competiție a cluburilor. A primit un wild-card din partea Federației Europene de Handbal. Clubul din Ștefan cel Mare a avut parte, în această vară, de cea mai spectaculoasă campanie de transferuri.

Pe lângă antrenorul Xavier Pascual, tehnicianul care a lăsat Barcelona ca să vină la Dinamo, alb-roșiii au adus în România patru jucători care au câștigat Liga Campionilor: portarul algerian Ghebane, neamțul Dissinger sau spaniolul Alex Garcia Pascual, fiul tehnicianului catalan.

În total, au fost 10 transferuri la Dinamo, o echipă care-și propune să ajungă la un alt nivel în Liga Campionilor. Dinamoviștii au nimerit însă într-o grupă infernală, cu Barca, PSG, Veszprem, Flensburg sau Kielce capete de afiș. Sunt trei foste câștigătoare de Ligă (Barca, Kielce, Flensburg) și alte două finaliste (PSG, Veszprem).

Citește și alte știri din handbal: 

VIDEO + FOTO Dinamo, victorie uriașă la debutul în grupa A din Liga Campionilor! A învins una dintre favoritele la trofeu

Înfrângere pentru Rostov Don înainte de meciul de la București. Pera a treia victorie cu ȚSKA Moscova!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează