SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO

Dinamo, meciuri de foc în Liga Campionilor! "Câinii" vor să treacă de grupe

Articol de - Publicat vineri, 29 iunie 2018 14:29

Campioana României, la masculin, și-a aflat și ea adversarele în ediția viitoare a Ligii Campionilor. Echipa pregătită de Constantin Ștefan este pentru al treilea an consecutiv în grupe, participând însă în eșalonul al doilea valoric.

Dacă până acum nu au reușit să treacă de grupe, "câinii" își doresc acest lucru în acest an, deși vor avea adversare foarte, foarte dificile.

Dinamo va întâlni în grupa D a Ligii pe Orlen Wisla Plock, vicecampioana Poloniei, pe Ademar Leon (Spania), Elverum (Norvegia), Wacker Thun (Elveția) și campioana Finlandei, Riihimaen Cocks.

Primele meciuri la băieți sunt programate pe 10/12 septembrie, iar Final Four-ul va avea loc, ca de fiecare dată, la Koln, pe 1/2 iunie 2019.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
maxp
maxp  •  29 Iunie 2018, 23:06

Dragi jurnalisti GSP, partea de competitie in care joaca Dinamo nu e esalon secund, ea permite inclusiv castigarea competitiei, daca nu ma insel s-a intamplat chiar acum o luna, exprimarea e total gresita. Teoretic grupa nu e foarte grea, 3 echipe sunt mai mult decat accesibile, cu 2 e mai greu, dar parca nici Wisla Plock nu e chiar la nivelul cu care si-a facut un nume. Insa la nivelul Ligii Nationale si la cum am vazut-o eu pe Dinamo in sezonul trecut, fara schimbari majore obiectivul real ar fi sa nu termine ultimii in grupa. Ceea ce a jucat Dinamo sezonul trecut nu se poate numi hanbdal.

idi53
idi53  •  29 Iunie 2018, 20:50

Eu cred ca acum cu acest lot Dinamo poate sa iasa din grupe!HAI DINAMO!

bibilicu34
bibilicu34  •  29 Iunie 2018, 16:24

Nici cea mai mică șansă, având în vedere în ce grupa e. poate trage liniștită la ultimul loc

Vezi toate comentariile (3)
Comentează