SPORTURI  »  HANDBAL  »  AUSTRIA - ROMÂNIA, 21:25, TVR 1, GSP.RO

Doar victoria contează » Naționala de handbal a României trebuie să câștige cu Austria pentru a fi în prima urnă la tragere

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 31 mai 2018 16:04

Naționala de handbal feminin a României joacă azi în Austria, în preliminariile Campionatului European 2018. Meciul va începe la 21:25 și va fi în direct pe TVR 1 și liveSCORE pe GSP.RO.România are nevoie de un succes la Innsbruck pentru a-și păstra locul 1 în grupă, cel care o plasează în prima urnă valorică la tragerea la sorți

Cu calificarea asigurată în proporție de 90%, "tricolorele" au acum în ultimele două meciuri din preliminarii, un alt obiectiv. Acela de a rămâne pe primul loc. România are trei debutante în lotul din Austria. Dacă vor intra să joace, Ana Maria Țicu, Andreea Adespii și Daniela Rațiu vor îmbrăca prima dată tricoul naționalei într-un joc oficial.

"Suntem conștiente că ne așteaptă un meci foarte greu. Am jucat cu ele anul trecut, am câștigat, dar ne-au prus probleme. Valoric suntem peste Austria, dar este o echipă incomodă și trebuie să fim atente", a declarat Cristina Neagu. Interul stânga a adăugat. "Avem o șansă mare de a câștiga grupa și trebuie să profităm. Ar fi bine pentru noi pentru că vom fi apoi capi de serie la tragerea la sorți pentru grupele Campionatului European", a adăugat Neagu.

Austria are și ea o miză enormă, orice punct câștigat cu România putându-le aduce în ipostaza de a merge la Euro 2018, din Franța, din postura de cel mai bun loc 3 între grupele de calificare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
maxp
maxp  •  31 Mai 2018, 16:30

Atata o tot dati cu urna asta valorica nr 1, NU CONTEAZA URNA VALORICA din care faci parte. Daca nu castigam grupa motivele de ingrijorare sunt cu totul altele, nu ca nu vom fi in prima urna valorica la Euro. Atata ne plac datele statistice, locurile in clasamente mondiale care nu au nicio importanta, urnele valorice... sa ne vedem de joc, intotdeauna cand am jucat bine a iesit bine indiferent ca am fost sau nu printre favorite. Cand nu, n-a contat daca am fost in prima urna valorica, nu e nimic decisiv in asta. Sa nu mai vorbesc de cum se alcatuiesc urnele, prinzi vreo Danemarca sau Rusia din urna 3 si mult te-a ajutat ca erai cap de serie principal!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează