SPORTURI  »  HANDBAL  »  DECIZIE

Etapa a 10-a a Ligii Zimbrilor nu se mai poate juca vineri, la Sf. Gheorghe, au decis autoritățile locale!

FOTO CSM București
FOTO CSM București

Articol de - Publicat marti, 20 octombrie 2020 13:36 / Actualizat marti, 20 octombrie 2020 14:00

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Covasna a emis o hotărâre conform căreia sălile de sport vor fi închise pentru două săptămâni, începând cu 20 octombrie. Competițiile sportive sunt suspendate.

Federația Română de Handbal a programat 9 etape din Liga Națională masculină la Sf. Gheorghe. Tot acolo, vineri 23 octombrie, ar fi trebui să se desfășore etapa cu numărul 10. Planurile președintelui FRH, Alexandru Dedu au fost date însă peste cap.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Covasna a luat măsuri noi, care vor intra în vigoare în oraș începând de marţi, 20 octombrie, timp de cel puţin două săptămâni, pentru că la Sfântu Gheorghe a fost depăşit pragul de infectare de 3 la mia de locuitori, cumulat pentru ultimele 14 zile. Între măsurile luate se află și acelea de a închide sălile de sport, iar competițiile sportive sunt suspendat pentru două săptămâni!

În aceste condiții, pentru că timpul este foarte scurt, mai mult ca sigur că etapa a 10-a va fi reprogramată. Tot la Sf. Gheorghe era programat și turneul al doilea la feminin, între 29 octombrie și 3 noiembrie. FRH va trebui acum să găsească o altă locație.

Echipele masculine au acuzat faptul că după fiecare turneu programat la Sf. Gheorghe au apărut focare de coronavirus. După primul turneu au avut de suferit echipe precum CSM Bacău, Magnum Botoșani, iar după al doilea, cele mai afectate au fost Dinamo și CS HC Buzău.

Citește mai multe știri din handbal:

Ghinion pentru Dunărea Brăila: va întâlni cea mai galonată echipă din EHF European League! Cu cine joacă Gloria Buzău

Antrenor din izolare la Dinamo - Sporting » Constantin Ștefan: „E cea mai ciudată senzație trăită în carieră!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
6.6.6
6.6.6  •  20 Octombrie 2020, 17:22

ha ha ha n-a vrut vatafu sa amine meciul lui Dinamo da uite ca si-o lua pe coaja de la autoritatile locale... vezi ma, chiparosule, ca viata corecteaza pina la urma erorile? faptul ca esti mare mahar la frh este o eroare. Narcisa Lecusanu ar fi fost cu adevarat potrivita pentru a fi presedintele FRH.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează