SPORTURI  »  HANDBAL  »  ACCIDENTARE

EXCLUSIV Nora Mork e out! Ghinion teribil pentru norvegiancă » Și-a rupt ligamentul încrucișat la genunchiul stâng

Articol de GSP - Publicat luni, 26 august 2019 13:34

Cea mai titrată jucătoare de la CSM București, norvegianca Nora Mork (28 de ani), s-a accidentat în minutul 31 al Supercupei României, de la Brașov, SCM Rm. Vâlcea-CSM București 23-29. 

Vezi AICI detalii+FOTO de la meci

Tripla campioană europeană și campioană mondială cu „naționala” Norvegiei, de patru ori câștigătoare a Ligii Campionilor, Nora Mork a suferit până acum, în carieră, 8 intervenții chirurgicale. Ultimele două dintre ele, chiar la genunchiul stâng!  

Nora Mork a încercat o schimbare de direcție chiar la primul atac din repriza secundă. A încercat să treacă pe lângă daneza Ann Grete Norgaard, dar i-a fugit genunchiul și imediat s-a întins pe suprafața de joc. A ieșit șchiopătând de pe teren, a plecat la vestiare și a revenit imediat. S-a așezat însă lângă banca de rezerve și a început să plângă. 

Nora Mork jucase excelent în prima repriză a partidei cu Vâlcea, reușind să marcheze de patru ori, de două ori din acțiune și în două rânduri de la 7 metri.  
În turneul de pregătire din Suedia, Nora Mork a mai suferit o accidentare la genunchiul stâng, dar atunci a fost doar o sperietură. Surse din cadrul CSM spun că accidentarea de acum a survenit și pe fondul întinderii ligamentului la turneul de la Skovde.  

Toate colegele au încercat să o consoleze, dar numai în sufletul ei să nu fii. Pentru norvegianca de 28 de ani, această accidentare ar putea însemna finalul carierei. Sora geamănă a Norei Mork, Thea Mork, a renunțat și ea la cariera de handbalistă, tot din cauza numeroaselor accidentări, la 26 de ani! 

CSM București rămâne acum descoperită pe interul dreapta, acolo antrenorul Tomas Ryde având-o ca inter de meserie doar pe Andrea Klikovac. 

VEZI ȘI:

SCM Râmnicu Vâlcea a pierdut Supercupa, dar amenință: „CSM va avea viață grea cu noi în campionat”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
10217285799809639
Cristina Daniela Tabacu  •  19 Septembrie 2019, 02:46
Postat de rivaldinho pe 26 August 2019, 18:34

Mork nu a mai vrut sa semneze, cum nici Kurtovic nu a mai vrut sa semneze cu CSM-ul. Si aia are probleme cu accidentarile.

Mork ar fi semnat cu Gyorul, daca cei de la conducerea clubului nu ar fi conditionat noul contract de acel test in fata unei comisii de medici. Cand ea a refuzat testul, cei d ela Gyor au spus ca nu pot semna contractul cu ea. Atunci, increzuta s-a razbunat pe cei d ela Gyor si a luat legatura cu noi si a semnat cu CSM-ul. Inca o dovada ca managementul CSM-ului este defectuos.

10217285799809639
Cristina Daniela Tabacu  •  19 Septembrie 2019, 02:43
Postat de rivaldinho pe 26 August 2019, 18:33

Nu mai minti, Gyor nu a dat-o afara! Nu a mai vrut sa semneze norvegianca, pentru ca a simtit ca nu a fost destul de sustinuta in Ungaria. I s-a propus contract nou si a refuzat.

Nora Mork a fost refuzata discret,de aceea s-a suparat si anuntat pe instagram ca semneaza cu CSM-ul. Cei de la Gyor, foarte destepti, au rugat-o ca inainte sa semneze un nou cotract sa fie consultata de o comisie cumpusa din medici renumiti. Ea , revoltata , a refuzat asta. In acel moment presedintele Gyorului a spus ca nu poate semna cu ea pana nu se razgandeste. Practic au izgonit-o cu multa diplomatie, stiind ca ea nu mai poate face performanta. Vrei un nou contract? Super! Noi te dorim aici, dar inainte de asta sa ne dovedesti ca esti recuperata! Despre acest subiect s-au scris 100 de articole atunci. Noi am luat o jucatoare fragila ca sa ne mandrim cu numele ei. O mare prostie! In mai am scris ca se va accidenta, dar nici eu nu m-as fi gandit ca asa de rapid. Eu estimam undeva prin februarie-martie.

446194735563038
Cony Nick  •  28 August 2019, 20:04

Nora Mork este o super jucatoare ... Dar uzura fizica îsi spune cuvântul ... la fel si cu Neagu ... Amândoua sânt tinere dar organismul lor în special articulatiile si coloana vertebrala datorita eforturiilor fizice cu îngreunare (antrenamente de forta, de rezistenta, etc.) sânt cu cel putin 6 ani mai batrâne ... Bineâteles sânt sportivii care sânt dotatii de la natura si nu au aceste probleme ...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close