SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

EXCLUSIV Stoican vine ca rival mâine la Craiova, dar are emoții pentru handbalistele Băniei!

Articol de - Publicat vineri, 13 aprilie 2018 15:01

SCM Craiova luptă mâine de la ora 18:00 pentru un loc în finala Cupei EHF 2018 în manșa secundă a semifinalei cu Kastamonu, după ce în tur oltencele au învins cu 23-22.

Biletele la meci s-au epuizat încă de marți, într-o oră, interesul este maximum. "Sala Polivalentă are 4.500 de locuri, dar, probabil, ar fi vrut să vină 20.000 de oameni la partida care a ridicat cel mai mare interes în ultimii ani în oraș", au spus reprezentanții clubului.

Emoții deosebite va avea și Flavius Stoican, antrenorul celor de la Poli Iași. Fostul fotbalist al "juveților", în prezent tehnician al moldovenilor, joacă mâine ca adversar pe noul "Ion Oblemenco", dar înainte va pătimi pentru SCM Craiova acolo unde activează și fiica sa, Lorena.

"Mi-aș dori enorm atât pentru cea mică, dar și pentru oraș să ajungă în finala competiției. Ar fi ceva fabulos, o să le țin pumnii fetelor și sper să învingă. E clar că toată Oltenia, cred că toată România, va susține echipa și va fi cu sufletul alături de aceste fete. Îmi doresc din tot sufletul să ajung măcar și-un minut în sală să strig: "Hai Craiova!".

Craiovenii sunt invitați de la ora 16:30 întrucât se organizează un fan zone pe esplanada Sălii Polivalente. Acolo, pe un ecran gigant se va transmite și meciul integral, se va ține un întreg spectacol, cu DJ, fan corner, face painting, materiale promoționale și alte surprize. Meciul va putea fi urmărit și pe ecranele din incinta stadionului "Ion Oblemenco".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
firaldo
firaldo  •  14 Aprilie 2018, 14:58
Postat de doggheart pe 13 Aprilie 2018, 16:24

As vrea sa scoata macar un egal moldovenii...clona nu are fata de primele 4...nu merita la cum s-a prezentat in meciul cu fcsb

Boss daca este sa judecam jocul unei echipe dupa un meci,ce zici Dinamo merita sa fie in prima liga dupa umilinta cu Juventus?*** cu FCSB e rusinos,dar s*** cu Juventus...Bucuresti...e umilitor:)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  14 Aprilie 2018, 10:30

Stoicane tata, doar n-o sa-i faci 'harakiri' Craiovei. Fotbal se joaca doar impotriva FCSB-ului si CFR-ului. In rest lest/balast nutritional condimentat cu praz si lubenite.

doggheart
doggheart  •  13 Aprilie 2018, 16:24

As vrea sa scoata macar un egal moldovenii...clona nu are fata de primele 4...nu merita la cum s-a prezentat in meciul cu fcsb

Vezi toate comentariile (4)
Comentează