SPORTURI  »  HANDBAL  »  CM HANDBAL

EXCLUSIV Tomas Ryde a enervat-o pe antrenoarea Lorenei Ostase, după afirmațiile cu Ungaria: „Pentru el, a fost a 5-a opțiune!”

Articol de - Publicat vineri, 06 decembrie 2019 21:27

CM HANDBAL // Victorina Bora, antrenoarea Lorenei Ostase (22 de ani) de la CSM Slatina, s-a simțit deranjată de declarațiile antrenorului suedez de la finalul partidei cu Ungaria, 28-27. 

  • România-Rusia (mâine, ora 08:00), România-Suedia (marți, ora 13:30) și România-Japonia (miercuri, ora 11:00) sunt cele 3 partide pe care le avem de disputat în Main Round, adică grupa principală de la Campionatul Mondial de handbal. 

Tomas Ryde a declarat după meciul cu Ungaria, pentru Gazeta Sporturilor că a fost impresionat de Lorena Ostase, pivotul de la CSM Slatina. 

„Poate că nimeni nu va aminti de ea după acest meci, dar a făcut o treabă a naibii de bună când am jucat cu 7 în atac, cu doi pivoți. Cum a gestionat acest meci, la vârsta ei și la lipsa ei de experiență, e uluitor. Cred că la Slatina ea n-a jucat niciodată într-un asemenea mod”, a declarat Ryde.

Victorina Bora, a fost deranjată de aceste afirmații, mai ales că o antrenează pe Ostase de 8 ani. 

„Domnul Ryde a uitat că a luat-o în Japonia pe Lorena Ostase doar la insistențele Comisiei Tehnice. Ostase a fost a cincea opțiune, dar Chintoan a refuzat, Abed-Kader a fost accidentată. Dacă eu nu eram vocală la Comisia Tehnică, nu cred că Lorena mai ajungea la Mondiale”, a declarat Victorina, și ea fostă componentă a naționalei României, tot pe post de pivot. 

„Declarațiile domnului Ryde spun totul despre felul cum cunoaște dumnealui jucătoarele, cât le-a urmărit jucând. Ostase evoluează meci de meci, e liderul și căpitanul echipei, la Slatina a făcut meciuri mult mai bune decât la națională pentru că a și jucat mai mult”, a adăugat Victorina. 

Lorena Ostase e campioană mondială de junioare, iar la turneul final din 2014 a primit titlul de cel mai bun pivot.  

Victorina Bora a ținut să le felicite pe fetele din echipa națională a României pentru jocul cu Ungaria, și le ține pumnii în tentativa lor de a ajunge la Jocurile Olimpice.

EXCLUSIV Tomas Ryde a enervat-o pe antrenoarea Lorenei Ostase, după afirmațiile cu Ungaria: „Pentru el, a fost a 5-a opțiune!”
  • Victorina Bora

REZUMAT VIDEO ROMÂNIA - UNGARIA 28-27:

Crina Pintea, declarații după România-Ungaria 28-27: „Am avut încredere că o să înscrie Cristina

Vezi și: 

VIDEO 3 întrebări abordate de Marian Ursescu, șeful departamentului Sporturi » Singura CONDIȚIE pentru semifinale și ce înseamnă victoria României pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
233786397008461
Florea Paun  •  07 Decembrie 2019, 18:08

Si cind a luat medalie, tot asa.... Ia uite ba, .... a profitat si asta de munca fetelor..Ei, daca era Voina care nu le-a spus fetelor ca le ajunge egal intr-un meci, si aveau egalul.... sau Tadici care urla de Trefilov era bebelus....Nu zice nimeni ca selectia facuta a fost data peste cap tot de desteptii de romani,care in lo0c sa se duca la Brasov si sa le spuna ferm sa termine, au preferat sa distruga 2 echipe, adica si nationala. De prosti. Asa ca Ryde a pregatit un lot si a plecat cu o armata de strinsura din ultiomele 3 zile.Neantrenata , ca nu a avut cum.Dar ce, ... sintem noi de vina? Nu.... strainul.

valyomanyd
valyomanyd  •  07 Decembrie 2019, 11:55
Postat de Mihai Dinu pe 07 Decembrie 2019, 11:45

Totuși, dacă Ryde nu știa ca Ostase are rezultate, fiind consacrata ca pivot și joaca la club pe același post, ma îndoiesc de calitatile lui de selecționer și antrenor. Dar nu numai in acest caz a greșit... Asa ca poate e bine ca FRH sa-i mulțumească pentru serviciile lui și sa caute un alt antrenor.

E grav daca ai inteles ca Ryde nu stie pe ce post joaca Ostase la Slatina !

valyomanyd
valyomanyd  •  07 Decembrie 2019, 11:52
Postat de bazinga pe 07 Decembrie 2019, 11:11

Mare draptete ai si apreciez modul cum vezi lururile!Noi romanii,suntem cea mai frustrata,carcotasa si perversa natie de pe fata pamantului....

:)))))))Am salvat acest comentariu , o sa dau copy-paste pe anumite articole de anul viitor cu si despre tenis !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează