SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL / TROFEUL CARPATI

Fara Congo

Articol de GSP - Publicat marti, 20 noiembrie 2007 00:00

"Nationala" statului Congo nu va mai participa la cea de-a 41-a editie a Trofeului Carpati la handbal feminin, gazduita de Cluj, in perioada 23-25 noiembrie. "Congolezele nu au primit vize si nu ne vor mai onora cu prezenta la Trofeul Carpati. Se pare ca e o epidemie la ei si aveau nevoie de anumite vaccinuri pentru a putea parasi tara. Risca sa nu mearga nici la Mondiale", a precizat presedintele Directiei Judetene pentru Tineret si Sport, Nicolae Ienac. Congolezele sint antrenate incepind din 2006 de Gigi Ionescu (foto), fost tehnician al Stelei, Oltchimului si al selectionatei feminine a Romaniei.

Cu acesta la cirma, Congo a ocupat locul 3 la Jocurile Africane de anul trecut. La Campionatul Mondial din Franta (2-16 decembrie), echipa africana e repartizata in grupa E, alaturi de Ungaria, Spania si Japonia.
Locul "nationalei" statului Congo va fi luat de lotul B al Romaniei. Un bilet de intrare in Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj, la meciurile din weekend, costa 3 RON.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează