SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

FERENCVAROS - CSM BUCUREȘTI 33-23 // VIDEO » UMILITE în Ungaria! Cristina Neagu&co. au fost de nerecunoscut și au o situație extrem de complicată

Articol de - Publicat sambata, 25 ianuarie 2020 18:26

CSM București a făcut o partidă dezastruoasă pe terenul lui Ferencvaros, „tigroaicele” fiind învinse la un scor neverosimil, 23-33. Româncele se află pe ultimul loc în Main Round.

„A venit timpul s-o batem pe CSM, să reținem la noi acasă cele două puncte", spunea Zita Szucsanszki înaintea înfruntării dintre team-ul bucureștean și FTC. Nici nu bănuia câtă dreptate va avea și la ce diferență uriașă se va impune echipa ei! Primul meci în grupele principale ale Ligii, în fața a 2.200 de spectatori gălăgioși, un istoric comun care le avantaja pe jucătoarele de la CSM și un început de partidă care a adus unicul moment de echilibru, la 1-1, după golurile înscrise de Hafra, respectiv Cvijici.

Apoi s-a pornit coșmarul. Gazdele au găsit în mod constant și eficient poarta bucureșteană, în care niciunul dintre goalkeeperi nu a găsit ieri inspirația, și s-au desprins sigur, ajungând la 6-1. În acest timp, ratările celor de la CSM, între ele și o aruncare de la 7 metri a Cristinei Neagu, au curs nestăvilite. Scorul a căpătat proporții îngrijorătoare în continuare, soluțiile căutate de antrenorul Adi Vasile nu au avut succes, iar diferența s-a păstrat tot timpul între 6 și 8 goluri pentru maghiare. Acestea au punctat prin Schatzl, Klujber și Hafra, de neoprit de defensiva bucureșteană. În acest ritm, prima repriză s-a încheiat cu 9 lungimi în plus pentru gazde, 19-10, și multe lucruri de rumegat în pauză pentru CSM.

Și mai rău după pauză

La revenire, nu a fost mai bine pentru echipa campioană în 2016. Dimpotrivă, scorul s-a mărit și mai tare. Ca o morișcă infernală, FTC înscris gol după gol, 12, 13 în față, ici-colo câte o sclipire a lui Neagu, Lekici, Pintea sau Cvijici. Nimic nu a durat însă suficient ca să se poată construi o revenire decentă, bucureștencele suferind pe teren, copleșite de ratări și de greșeli tehnice. Până la urmă, gazdele s-au impus cu 33-22, o diferență de neimaginat totuși înaintea partidei.

Pentru CSM urmează înfruntarea de acasă cu Metz, pe 2 februarie, o încercare și mai dificilă având în vedere că team-ul francez a intrat în grupa principală 1 cu punctaj maxim și un golaveraj impresionant. Rămâne de văzut ce se va putea lipi până atunci din cioburile evoluției de ieri.

FTC 33 (19)
Schatzl 8, Klujber 7, Hafra 6, Kovacsics 4, Lukacs 4, Debreczeni-Klivinyi 3, Sneider 1. Antrenor: Gabor Elek
CSM 23 (10)
Neagu 7, Lekici 6, Pintea 4, Cvijici 3, Curea 2, Torstensson 1. Antrenor: Adi Vasile

14%a fost procentajul mingilor apărate de portarii de la CSM, dintre care 22% în a doua repriză și doar 5% în prima!

36de aruncări la poartă a avut echipa bucureșteană, în timp ce gazdele au încercat buturile de 42 de ori

Vezi AICI VIDEO cu cele mai tari faze!

Clasament Grupa I

FERENCVAROS - CSM BUCUREȘTI 33-23 //  VIDEO » UMILITE în Ungaria! Cristina Neagu&co. au fost de nerecunoscut și au o situație extrem de complicată

Primele patru echipe se califică în "sferturi"
Etapa 1, azi: Kristiansand-Esbjerg 31-35, Metz-Rostov Don 23-20, Ferencvaros -CSM București 33-23

CSM București, situație complicată în clasament

CSM trebuie să intre între primele patru echipe pentru a ajunge în „sferturi”, dar în același timp locul 4 îi „asigură” o dublă cu Gyor sau Brest, ceea ce ar fi de evitat.

CSM București dispută următorul meci din Liga Campionilor pe 2 februarie, contra lui Metz, de la ora 15:30, în Sala Polivalentă din București. 

Ferencvaros - CSM București 33-23 » Desfășurarea liveTEXT:

FINAL de meci! „Tigroaicele” pierd la 10 goluri un meci pe care trebuie să-l uite cât mai repede

min.47: Tabela din sala de la Budapesta indică un nerverosimil 28-15 în favoarea lui Ferencvaros. Antrenorul Adrian Vasile a mai solicitat un time-out. 

min.38, 24-11: Jucătoarele CSM-ului sunt cu o viteză în minus în duelul de azi cu Ferencvaros. Lipsite de idei și claritate în ofensivă și cu o apărare modestă, „tigroaicele” sunt conduse acum cu 13 goluri

min.34, 21-10: Unguroaicele încep ca din tun și repriza secundă: Ferencvaros înscrie de 2 ori și reface avantajul de 11 goluri

min.31: A început repriza secundă!

Pauză la Budapesta, Ferencvaros o conduce pe CSM București cu 19-10!

min.22, 15-7: Cristina Neagu înscrie de două ori în trei minute, într-o încercare de a-și impulsiona colegele aflate în letargie.

min.20, 14-5: Continuă degringolada din jocul româncelor, care nu se trezesc nici după cel de-al doilea time-out solicitat de Adrian Vasile. Ferencvaros conduce la 9 goluri, scor 14-5. 

min.12, 8-2: „Tigroaicele” sunt de nerecunoscut. Au marcat primul gol după peste 10 minute de secetă, însă adversarele lor sunt în mare formă și înscriu la aproape fiecare atac. 

min.8, 4-1: Antrenorul Adrian Vasile simte momentul mai slab al „tigroaicelor” și solicită primul time-out al partidei. 

min.6, 3-1: Cristina Neagu ratează o aruncare de la șapte metri, iar unguroaicele continuă să fie la conducere, 3-1. 

min.5, 3-1: Unguroaicele joacă mai bine în acest start de meci și conduc cu 3-1. Atacurile CSM-ului nu au consistență și se opresc de fiecare dată în blocajul defensivei lui Ferencvaros

min.2, 1-1: Început alert de meci, ambele echipe înscriu la pruimul atac

ora 17:00 A început partida! Unguroaicele au primul atac!

Foto: fradi.hu

Vezi și: 

Finală Croația - Spania la Euro 2020! Croații s-au calificat după un meci fabulos cu patru reprize de prelungiri!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (46)
pugliesi
pugliesi  •  27 Ianuarie 2020, 10:08

Desfiintati de urgenta aceasta gluma de echipa. Nu mai tocati banii pe ifosele unor dudui.

ceaiuri
ceaiuri  •  26 Ianuarie 2020, 15:53

asa se intampla cand banii vin de la primarie(nu stiu ce se facea Vasile daca antrena pe banii rusului la..Vardar)si acest antrenor ce vrea sa semene cu cel din..ultimul samurai(tb facut seppuku)dar asa nu mai merge(pot rezilia cateva contracte la unele jucatoare ce fac figuratie..fac economie si poate le "trezesc" pe fete)daca in urmatorul meci nu aduc 2 pct au sansa sa nu prinda ultimul loc ..4(totusi au jucat cu echipa cea mai accesibila)si totul se rezolva in martie(are loc ultimul meci)cand pot juca in campionat numai cu romance...

446194735563038
Cony Nick  •  26 Ianuarie 2020, 11:31
Postat de xac13 pe 26 Ianuarie 2020, 10:37

Infrangerile ca si victoriile fac parte din viata sportiva !!! Dar ce s-a intamplat aici este umilita , injosire . Dn. Firea , mai bine renuntati la echipa , la tot efortul dumneavoastra, numai sperante urmate de mari dezamagiri . Dl. Adrian Vasile , ati renuntat la echipa nationala pe motive contractuale ??? Si alti antrenori cu recunoastere mondiala au renuntat la contracte ( dl.Ambros , dl. Xavier Pascual e.t.c) , dar in cazul dvs. este vorba de incompetenta , lipsa de experienta e.t.c. In mod normal ar trebui sa va dati DEMISIA !!! ( unde sa va duceti ???) Calificarea in final four s-a pierdut ACASA su Team Esbjerg cand la fel AU DEZAMAGIT !!! Echipa de accidentate sau in refacere -- greu cu performanta !!!

cred ca aveti dreptate despre antrenor: (dar in cazul dvs. este vorba de incompetenta) .... mai pot sa adaug si de mare îngânfare... oricum cine a facut propunerea cu el antrenor la nationala, cred ca a glumit sau a facut-o din obligatii fata de CSM Buc... sau de prietenie cu Vasile...

Vezi toate comentariile (46)
Comentează