SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Fetele pe 6, băieţii pe 9

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iunie 2009 00:00

În clasamentul EHF, calculat pe baza rezultatelor echipelor de club în cupele europene, România ocupă poziţia a 6-a la feminin şi a 9-a la masculin. Cu 57,08 puncte, fetele au urcat o poziţie, România fiind devansată de Danemarca, Rusia, Ungaria, Norvegia şi Spania. Ţara noastră va avea însă dreptul să înscrie două echipe în Liga Campionilor, una în Cupa Cupelor şi două în Cupa EHF. La băieţi, România e pe 9, cu 42,67 puncte, avînd voie la o singură echipă în Ligă, la una în Cupa Cupelor şi Cupa EHF şi la trei în Challenge Cup.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  11 Iunie 2009, 23:04

Intrebare: din cauza cui au ajuns fetele pe locul 6 ? Prostii raspund: sunt "fete de aur", s-au antrenat singure, sau nascut de aur....bla...bla... TRAGIC!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează