SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA ZIMBRILOR

Fetele sunt în "criză", dar băieții fac spectacol: CSM București a învins la Steaua acasă și a urcat pe primul loc » Toate rezultatele etapei din Liga Zimbrilor

FOTO: csmbucuresti.ro
FOTO: csmbucuresti.ro

Articol de - Publicat joi, 11 octombrie 2018 13:49

CSM București, echipa antrenată de portughezul Paulo Ferreira, a învins Steaua, 27-24, și e noul lider după 6 etape. Focșaniul a dat lovitura și a învins la Turda!

Etapa a 6-a a Ligii Zimbrilor a programat disputa dintre Steaua și CSM București, echipele care s-au întâlnit sezonul trecut în semifinale.

Echipa patronată de Primăria Capitalei s-a impus de această dată, la Chiajna, 27-24, în fața unei echipe decimată de accidentări. Antrenorul Ovidiu Mihăilă nu s-a putut baza la acest meci pe Ionuț Georgescu, Marin Vegar, Stefan Vujici și Andrei Mihalcea. Foștii jucători ai CSM-ului, Krsto Milosevici și Javier Humet au fost oamenii de gol ai Stelei, cu câte 7 reușite, dar nu a fost de ajuns. CSM s-a impus clar și a trecut pe primul loc în clasament.

Performera etapei a fost însă CSM Focșani, echipa lui Sandu Iacob care a câștigat pentru prima dată în istorie, la Turda. A fost 33-32 pentru moldoveni, care în acest sezon, probabil că-și vor schimba statutul dintr-o echipă care lupta pentru evitarea retrogradării, într-una cu șanse mari la play-off.

În rest, rezultate normale, cu gazdele câștigătoare pe linie. Dinamo 36-28 cu CSM Bacău, HC Buzău 31-21 cu CSU Cluj Napoca, Dunărea Călărași 31-23 cu CSM Făgăraș și Minaur Baia Mare 32-27 cu CSU Suceava.

CSM București are 16 puncte și e urmată de trei echipe cu 13 puncte: Potaissa Turda, Dinamo și CSM Focșani.

Universitatea Cluj a rămas singura echipă care după 6 etape nu a adunat nici un punct. Ultimul joc al etapei a 6-a, Dobrogea Sud Constanța-Poli Timișoara se joacă azi, de la ora 17:30 (în direct la TVR1).

Vezi și: Românul de 43 de ani care se pregătește s-o elimine pe Steaua face dezvăluiri despre viața în Israel: "La noi, de la juniori până la seniori, se pune presiune, se terorizează jucătorul! Trebuie să câștigi, trebuie să câștigi”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează