SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

FOTO Calificare după prima manșă » HCDS Constanța e la un pas de turul al III-lea al Cupei EHF + primele declarații

FOTO: Ionuț Coman +1   FOTO
FOTO: Ionuț Coman

Articol de - Publicat sambata, 06 octombrie 2018 21:24

Detinătoarea Cupei României, HC Dobrogea Sud Constanța, a făcut un pas important către calificarea în turul al treilea al Cupei EHF, după ce a învins sâmbăta seara, pe teren propriu, scor 28-21 (15-15), formația cehă Talent Robstav M.A.T. Plzen.

Chiar dacă meciul nu a fost televizat, constănțenii au evoluat în fața unei asistențe reduse, din cauza orei de disputare destul de târzii.

În plus, elevii lui Zvonko Sundovski au făcut o primă repriză slabă, permițându-le oaspeților să se afle la conducere pe tabela de marcaj în câteva rânduri.

La pauză s-a intrat la egalitate, iar situația s-a schimbat radical în repriza secundă, grație intervențiilor excelente ale portarului Nikola Mitrevski.

Gazdele s-au distanțat și au obținut o victorie lejeră, care le permite să se gândească la turul al treilea, mai ales că returul se va desfășura tot în Sala Sporturilor din Constanța, duminică, de la ora 19:00.

"Plzen este o echipă bună. În prima repriză, cehii au stat bine tactic, însă după pauză probabil că nu au mai rezistat fizic. Nu suntem calificați, mai avem un meci de disputat", a spus pivotul Sabin Ignat.

"I-am surprins după pauză printr-o apărare agresivă. Cred că partida de duminică va fi diferită, dar ne dorim să obținem încă o victorie", a adăugat căpitanul Laurențiu Toma.

Principalii marcatori ai constănțenilor au fost Vujovic si Crnoglavac, câte 5 goluri, iar pentru cehi Stehlic, cu 4 reușite.

Vezi și: Debut fericit pentru selecționerul României la Rostov + Dezamăgirea Brest, cu o Gullden de nerecunoscut

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează