SPORTURI  »  HANDBAL  »  DINAMO - KADETTEN 29-28

FOTO Clipe de spaimă pentru dinamoviști la meciul de handbal » Un jucător al "câinilor" a fost transportat de urgență la spital

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor +13   FOTO
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 septembrie 2017 21:09

Milan Sajin, interul stânga al lui Dinamo, a suferit ceea ce părea o accidentare serioasă în timpul meciului pe care "câinii" l-au disputat pe teren propriu în etapa a treia a Ligii Campionilor, contra elvețienilor de la Kadetten (29-28).

Acesta a rămas întins pe teren în startul reprizei secunde și a acuzat o lovitură la tâmplă. În timp ce medicii îi acordau primele îngrjiri, Sajin le-a transmis că are o durere puternică de cap și că nu-și poate mișca gâtul.

Handbalistul a fost luat din sală pe targă și cu gâtul imobilizat și a fost transportat la spital, unde medicul lui Dinamo, doctorul Marian Zamfirescu a stabilit că este stabil și în afara oricărui pericol.

Dinamo a câștigat meciul contra celor de la Kadetten la ultima aruncare, scor final 29-28, și a obținut primele puncte în grupele Ligii Campionilor, în sezonul actual.

 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează