SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Adi Vasile, antrenorul lui CSM București, speriat de un detaliu înaintea deplasării decisive din Rusia: „E neobișnuit pentru noi”

CSM București a câștigat manșa tur a sfertului de finală cu ȚSKA Moscova, scor 32-27, dar antrenorul Adi Vasile (38 de ani) înseamnă la cumpătare. +23   FOTO
CSM București a câștigat manșa tur a sfertului de finală cu ȚSKA Moscova, scor 32-27, dar antrenorul Adi Vasile (38 de ani) înseamnă la cumpătare.

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 aprilie 2021 20:43 / Actualizat sambata, 03 aprilie 2021 21:21

CSM București a câștigat manșa tur a sfertului de finală cu ȚSKA Moscova, scor 32-27, dar antrenorul Adi Vasile (38 de ani) îndeamnă la cumpătare. 

  • Returul dintre ȚSKA Moscova și CSM București e programat duminica viitoare, de la ora 17:00

CSM București este favorită înaintea returului cu ȚSKA, dar rusoaicele au un avantaj. La Moscova, accesul fanilor va fi permis în sală. Adi Vasile se teme de acest lucru. 

ȚSKA Moscova - CSM București, cu spectatori

„Prima repriză a fost aproape perfectă. Oricât de mult ne-am dori, e foarte greu să repeţi o asemenea repriză în care eşti la cel mai înalt nivel. O să jucăm cu public, lucru care deja pentru noi este un lucru neobișnuit, să avem gălăgie în sală. 

Va fi un retur foarte echilibrat. Se va juca pe durata tuturor celor 60 de minute. Este unul dintre acele meciuri în care toată munca pe care ai depus-o pe parcursul anului trebuie să se reflecte în acel meci”, a declarat Adi Vasile, la Look Sport+. 

FOTO Cele mai tari imagini din CSM București - ȚSKA Moscova

+19 FOTO

Citește și alte știri din handbal: 

EXCLUSIV Primarul Nicușor Dan: „Bucureștiul are nevoie de CSM. E un brand pentru București!” + „Echipa de handbal costă 17-18 milioane de lei”

Baia Mare e în semifinale! Încă o victorie în fața Brăilei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează