SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA MONDIALA / HANDBAL

Franta-Suedia 29-23 si Romania trebuie sa bata Norvegia

Articol de GSP - Publicat joi, 18 octombrie 2007 00:00

In ziua a treia a Cupei Mondiale de la Aarhus (Danemarca), Franta a invins azi Suedia cu 29-23 (14-12). Scandinavele s-au tinut bine in prima repriza, dar sase goluri inscrise consecutiv in partea a doua de Franta, a taiat elanul Suediei. Echipa care a trecut si de Romania, ieri, 25-24, nu e insa calificata in semifinale. Daca Romania cistiga in fata Norvegiei, azi, de la ora 19:00, Franta va pleca acasa, iar "tricolorele" si Norvegia vor merge mai departe. si in grupa A situatia e complicata dupa ce Danemarca si Rusia au terminat la egalitate, 22-22. Campioana mondiala, Rusia, nu are decit un punct dupa doua meciuri fiind invinsa si de Ucraina: 26-29.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close