SPORTURI  »  HANDBAL  »  RELAȚIE

GALERIE FOTO Laura Nicoletta Vasilescu, prima handbalistă română care recunoaște că e gay: „Viitorul e al nostru! Te iubesc necondiționat”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 septembrie 2019 10:27

Laura Vasilescu, 34 de ani, a devenit prima handbalistă română care își asumă public faptul că este gay. 

Laura Nicoletta Vasilescu a jucat până la finele sezonului trecut în Germania, la  HSG Bad Wildungen, iar recent a publicat mai multe fotografii pe rețelele de socializare alături de iubita ei, Steffi Sauer, impresară în lumea showbiz-ului. 

Pe 12 septembrie, Laura a postat mai multe poze cu ocazia zilei de naștere a lui Steffi și un mesaj de dragoste. „La mulți ani! Să îți păstrezi mereu zâmbetul, să râzi cu ochii în fiecare zi, să fii sănătoasă! Viitorul este al nostru. Te iubesc necondiționat”, a fost mesajul româncei.

+17 FOTO

S-A RETRAS LA FINALUL SEZONULUI TRECUT

Dezvăluirea Laurei vine la câteva luni după ce și-a încheiat cariera. Vasilescu a fost nevoită să renunțe la finalul sezonului trecut din cauza a două operații de ligamente la genunchi. 

Laura a jucat inter stânga, iar în ultimele sezoane a fost printre cele mai bune marcatoare ale echipei din prima ligă din Germania.

Ea a evoluat doar la echipe de ligi inferioare din România înainte să plece în Germania și nu a prins nicio convocare la echipa „națională”, în ciuda faptului că la un moment dat s-a pus problema să fie chemată la lot, având în vedere forma bună de la echipa de club. 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Cristi Chivu a lăsat-o fără cuvinte pe prezentatoarea matinalului: „Doamne, Doamne! Îmi tremură mâinile. Îți datorez foarte mult”


Comentarii (82)
ceaiuri
ceaiuri  •  16 Septembrie 2019, 23:18

se poate face reclama si aici,acum nu stiu cat o poate ajuta aceasta declaratie daca Steffi gaseste alta...partenera(oare cum reactioneaza una cand e..parasita de cealalta,se reorienteaza,cauta alta partenera,merita pusa intrebarea de cel ce a scris articolul)sa prinda nationala mai greu(tb sa fie mai buna ca Neagu)iar in tara am avut un caz..mediatizat la vremea respectiva

775533782606305
Sebastian Stanciu  •  16 Septembrie 2019, 17:19

Se numeste Lesbiana nu Gay, desteptule... Femeie homosexuala= Lesbiana, Barbat homosexual=Gay... Reporterii din ziua de azi... :))))

110742643367090
Tiberiu Bogdan  •  16 Septembrie 2019, 11:36

Ce handbalista e asta,cine *** a auzit de ea in Rou?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (82)
Comentează