SPORTURI  »  HANDBAL  »  ALEGERI FRH

Gaţu a fost reales în fruntea FRH!

Articol de - Publicat luni, 28 decembrie 2009 00:00

13:22 / Cristian Gaţu a cîştigat un nou mandat la şefia FRH, cîştigînd 77 din 131 de voturi exprimate. El se află la conducerea FRH din 1996. Au mai rămas să fie aleşi 14 membri ai Consiliului de Administraţie şi cei doi Vicepreşedinţi.

13:00 / În turul 2 al alegerilor pentru şefia FRH au ajuns Gaţu şi Marinescu.

11:34 / S-a întrunit cvorumul necesar susţinerii alegerilor pentru şefia FRH.  Cei 3 candidaţi, Gaţu, Licu şi Marinescu, sînt prezenţi în sala Amfiteatru a hotelului Parc din Bucureşti.

11:18 / În acest moment se votează în cadrul AG dacă presa poate lua parte la şedinţă.

Şefii FRH au stabilit deja ziua şi ora pentru cînd vor fi amînate alegerile programate pentru astăzi

Actuala conducere a Federaţiei Române de Handbal şi-a dorit dintotdeauna ca Adunarea Generală de alegeri să fie convocată în ianuarie 2010. Programarea acestei şedinţe în luna decembrie a fost una forţată, MTS ameninţînd FRH cu neacordarea bugetului pe anul viitor. Şi astfel a apărut ziua de 28 decembrie. Între Crăciun şi Revelion.

Ca alegerile să fie statutare, în sala Amfiteatru a hotelului Parc din Bucureşti trebuie să se prezinte azi, la ora 11:00, cel puţin două treimi dintre reprezentanţii cluburilor din ţară. Adică 125 dintr-un total de 187 de membri. Surse din cadrul federaţiei susţin că nu va exista cvorum pentru ca şedinţa să fie validată. Ba mai mult, a fost deja stabilită ziua şi ora următoarei convocări: 11 ianuarie, acelaşi loc, aceeaşi oră.

Pentru şefia FRH există trei propuneri de candidaturi: Cristian Gaţu, Mihai Marinescu şi Robert Licu, actualul preşedinte fiind favorit pentru un nou mandat. Vor mai fi aleşi doi vicepreşedinţi şi cei 14 membri ai Consiliului de Administraţie.

Vor vota Liga Profesionistă
Pe ordinea de zi a Adunării Generale este trecută şi dezbaterea pe marginea înfiinţării Ligii Profesioniste de Handbal. În cazul unui vot pozitiv, se va alege şi preşedintele Ligii, care va deveni al 3-lea vicepreşedinte al FRH.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
red_blue_idiots
red_blue_idiots  •  28 Decembrie 2009, 18:06

A ramas SEFUL RATARILOR SW TITLURI!!!?? Incredibil! E mina lui Marinescu, alt zero barat! Ce, d-lor s-au terminat oamenii din handbalul romanesc numai la stelisti!!? Astia au distrus handbalul la toate nivelurile pe unde s-au dus.... In-cre-di-bil, ce sistem ticalosit avem in Romania!!!

 •  28 Decembrie 2009, 16:49

traiasca securistii in frunte cu conducerea federatiei romane de handbal!!!! asa ne trebuie gestul lui gatu de a candida este o rusine faptul ca a fost ales este o tradare a bunului simt!!!!!!!!!!! vina o poarta toti implicati in in handbalul romanesc!!!!!!!! adio handbal adoi rezultate!!!!!!!

 •  28 Decembrie 2009, 16:49

traiasca securistii in frunte cu conducerea federatiei romane de handbal!!!! asa ne trebuie gestul lui gatu de a candida este o rusine faptul ca a fost ales este o tradare a bunului simt!!!!!!!!!!! vina o poarta toti implicati in in handbalul romanesc!!!!!!!! adio handbal adoi rezultate!!!!!!!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close